החשש הוא שאם אכתוב "כרית חימום וגרביים" ניתן יהיה לחשוב שגם הגרביים הן לחימום ואז יהיה לא נעים בכלל..נכתב ע"י ayala;292133:מרשים!!
אבל למה כתוב קודם גרביים ואח"כ כרית חימום? נראה לי יותר טוב קודם לכתוב כרית חימום, לא?
תודה רבה. בניתי את ההדמיה מהפריסה.נכתב ע"י Yael l;292141:עיצוב נקי ורך.
לטעמי.
מהיכן הדמית הקופסאות?
אחד הדברים המקסימים באתר הזה הוא הפירגון, התמיכה והעזרה המדהימה והיוצאת דופן שלרוב חבויה בעולם שבחוץ. יש כאן אהבת ישראל אמיתית. לכן אני מוצא לנכון לפנות אליכם אנשים יקרים, עיזרו להרשל'ה. מי שראה, שמע או מצא חבילת כדורים בצבע ורוד, בבקשה ממך, הרשל'ה זקוק להם... מאוד.נכתב ע"י הרשל'ה;292254:שובר שתיקה (של איזה 17 שעות..), אבל לפני זה גילוי נאות:
אני מכיר את המעצב, אני מעריץ שלו.
האיש גורם לי נדודי שינה עקב קנאה מקצועית חריפה.
שם אותי ואת עבודתי ללעג וקלס פעם אחר פעם.
מציב את הרף בגבהים בהם נגרם לי נקע בעורף.
מתחיל לשנוא אותו.
אין ברירה.
נראה לי שבכ"ז אגש למטפל ההוא שאישתי המליצה עליו.
זה לא פייר!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים