כללי חו"ד - הזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות
טוב אז אזרתי אומץ והינה אני מעלה את עבודתי הראשונה
אשמח לקבל ביקורת בונה...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.4 MB · צפיות: 23
  • 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 17
  • 83769.jpg
    KB 826.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אם כי הפונטים לא חדשניים במיוחד.
הערה קטנה, לסדר את הגרשיים ההפוכים.

• הוסף לסימניות
אז זה ייצא לך יפה מאוד!!
כל הכבוד לך על ההשקעה.
ואל תדמייני איך זה ייצא!
(את ישראל ופזית מתחתנים הייתי מורידה)
להחליף פונט לקול ששון וקול שמחה-הוא קצת נדוש.
וכן לטקסט (קצפת יפה להזמנות)
חסר לך י' במינינם.
פסיק אחרי שדרות מנחם בגין נקודה אחרי עפולה.
את ישראל מאיר ופזית תצמצמי זה מידי רחוק אחד מהשני.

סליחה על כל הערות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
הייתי מיישרת את ישראל ופזית...

• הוסף לסימניות
יפה מאד
ההטייה בפרונט של ההזמנה מאד לא נעימה וכפי שנאמר כבר, יותר טוב בצור ישרה.
אםלהיות קטנוניים זה נרא שיש רווח כפול אחרי המילה "באולמי".
את "נשמח לראותכם" הייתי מקטינה קצת או נותנת לו פונט של כתב יד, זו פנייה אישית.
(אין טלפונים לאישור ההזמנה?)
המון בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על האומץ להעלות עיצוב! וגם כל הכבוד על העיצוב המקורי.
אם יש לך פונט עדין וחדש זה בהחלט ישפר, ולא לעשות קונטור (קו חיצוני) לאותיות.
אבל חשוב מכל: חסרים שוליים!!
חובה להשאיר לבן מסביב לכל הטקסט. ולמרות שיש הרבה לבן בהזמנה, בכ"ז שמות החתן והכלה כמעט נוגעים בקצה, "בורחים החוצה". וזה בעייתי.
וכמו שאמרו לך - בחוץ, תיישרי את "ישראל ופזית" והייתי מציעה שזה יהיה באפור כמו האפור הכהה. זה נותן אחידות, השחור הוא צבע "זר" כרגע. זו רק הצעה.
מזל טוב לישראל ופזית!

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה!
כדאי להוריד את הקונטור לטקסט, וליישר את "ישראל ופזית".
פונט יותר חדיש רק יוסיף ליופי של ההזמנה....

• הוסף לסימניות
להוסיף יו''ד במלת תחיה. (אחר שם הכלה)

המשך והצלח

• הוסף לסימניות
הזמנה יפה! מזל טוב לזוג הצעיר ולך על העבודה הראשונה שהעלית לפורום! כן ירבו!
יש לי כמה הערות:
1. את שתי השורות האחרונות הייתי מקטינה, זה לא כל כך מרכזי כמו שאר ההזמנה (נשמח לראותכם..)
2. המילים "ובמזל טוב"... נראים לי קצת יותר רחוקים מהפסוק "נעלה את ירושלים..." מהמילים "בסימן טוב"
3. במקום הזווית החדה על קידמת ההזמנה הייתי מנסה משהו קצת גלי או כל משפט בזווית אחרת אך עדינה יותר (כך שיראה שאם הקווים היו ממשיכים הם היו נפגשים).
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
בשביל העבודה הראשונה זה מצויין +

• הוסף לסימניות
ההזמנה יפה מאוד ובהחלט מאוד מקורית, רק נראה לי שהיא קצת יותר מידי עמוסה, או פס עם עיטור, או פינות, ולא הכל ביחד, זה יוצר תחושה של עומס, ומפנה את תשומת הלב מעיקר ההזמנה (התאריך והמקום) אל החלק העליון שהוא אמור להוות רק רקע ודוגמא....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה