חו"ד ובעיקר עידוד!

• הוסף לסימניות
אני פעם אגמור למלא את כל השטח המקושקש בוורוד????
(איך זה בינתיים?)

קבצים מצורפים

• חומש שמות.jpg
    3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מאד אהבתי! ממש יפה!
יש מספר דמויות גדולות מדי יחסית...כמו איזו נערה נורא גבוהה ליד גברים נמוכים ממנה.

• הוסף לסימניות
מקסים! באמת יש לך המון סבלנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayal;660320:
מקסים! באמת יש לך המון סבלנות.

זהו שאין לי,
אחרי 5 דקות של עבודה אני שותה קפה, ואחרי עוד 5 דק'- נכנסת לפרוג, ועוד 5 דק' מנשנשת, וחוזר חלילה....:mad::rolleyes::(:eek::cool:

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה מסובכככככככככת!!!!! :):mad::(:(:eek:
אהבתי את הירידה לפרטים ופרטי פרטים... ןהכל ווקטורי! אפילו בארמון שם בצד לא החסרת שום פרט!!!
מי כמונו יודעות להעריך את שעות העבודה, את העניים הנקרעות ממאמץ,
-ואת התסכול....
העבודה תגמר בסוף, תזהרי רק לא להגמר בדרך :)
הרבה הצלחה!!!
תעלי אותו אח"כ מושלם!

• הוסף לסימניות
מדהייייייייייים!
התפעלתי מהאופן שהצלחת להכניס הכל ביחד בקומפוזיציה כל כך מוצלחת.

• הוסף לסימניות
וואו
מחכים לראות את הצבעוני...

• הוסף לסימניות
למה לא נפתח לי בהגדלה?
גם בקטן נראה מדהים, מחכים להמשך...

• הוסף לסימניות
מהמם,
את מציירת אנשים מאד חמודים, שווה את המאמץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;660298:
אני פעם אגמור למלא את כל השטח המקושקש בוורוד????
(איך זה בינתיים?)

טוב תשמעי, לעם ישראל זה לקח ארבעים שנה....
(וגם לי כנראה היה לוקח אותו זמן לעשות כזו עבודה מורכבת ומדהימה)

• הוסף לסימניות
יפיפה.. ממש עבודת אומנות.. אם את רוצה לשפר משמעותית, אני מציע לך בחום לטפל בחומה, ולעשות אותה "מצרית" יותר, תעשי בשער שני עמודים כאלה. ועוד כאלה.. מכיוון שהחומה באמצע הציור אז איכשהו הפשטות שלה משפיעה על כל הציור..

• הוסף לסימניות
תודה, אקח לתשומת ליבי!

• הוסף לסימניות
וואו!!
הציורים שלך מדהימים.

• הוסף לסימניות
איזה השקעה.........
מדהים!!
אני מקווה שזה יודפס בגדול מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה