כללי חו"ד והכוונה ללוגו אישי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם והכוונתכם.
האמת, שאין לי נסיון רב ביצירת לוגויים ומטרתי ביצירת הלוגו, היא בעיקר כדי להחכים ולהבין את הכללים.

קבצים מצורפים

• כגכקר.jpg
    KB 576.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
5 נחמד טעון עוד שיפור

• הוסף לסימניות
אהבתי את 3
ובכלל שילוב הצבעים בכולם יפה

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על 2, מתוחכם ומעלה חיוך (:
השאר קצת עמוסים..

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להחכים ולהבין את הכללים, אז בעיני קודם כל-
למקד למקד למקד.
תחשבי לאיזה קהל יעד את פונה. גם בתוך קהל היעד של עיצוב גרפי-
עסקים קטנים? עסקים בינוניים? בעלי אתרים? אולי העסק נוגע בעיקר בעיצוב אלבומים דגיטליים ואז קהל היעד הוא משפחות וצלמים? אולי העסק מתמחה בטפטים ואז נדבר על מסעדות וחנויות קונספט?

אחרי מיקוד של קהל היעד מגיע המיקוד שלך כעסק. איזה תכונות בעסק חשוב לך להבליט, מה היתרונות שלך. לאלו קוראים 'ערכי מיתוג' ואחרי שהם נבחרים קל יותר להתמקד בבניית הלוגו עצמו.

כרגע רואים בסקיצות את חוסר המיקוד בעיקר, ופחות מקבלים מושג על העסק שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noch100;975523:
למקד למקד למקד.
עסקים קטנים? עסקים בינוניים? בעלי אתרים? אולי העסק נוגע בעיקר בעיצוב אלבומים דגיטליים ואז קהל היעד הוא משפחות וצלמים? אולי העסק מתמחה בטפטים ואז נדבר על מסעדות וחנויות קונספט?

אחרי מיקוד של קהל היעד מגיע המיקוד שלך כעסק. איזה תכונות בעסק חשוב לך להבליט, מה היתרונות שלך. לאלו קוראים 'ערכי מיתוג' ואחרי שהם נבחרים קל יותר להתמקד בבניית הלוגו עצמו.

סכימה עם כל מילה.
ועם יורשה לי להוסיף: את צריכה להחליט מה את רוצה להגיד, אחרי שהחלטת למי את פונה.
מה את רוצה להגיד שאת מעצבת גרפיתל... ו..?? מה את מציע? ידע בתוכנות? טעם מסוים? ועוד...
אח''כ תחליטי על איזה כיוון את הולכת מבחינה ויזואלית.
ולהוריד מהעומס הנ''ל, זה מראה על ההיפך ממקצועיות וידע בעיצוב. (אין הכוונה חלילה לפגוע!)
השם שלך מעלה לי רוח קלילה, ברל'ה המקום שלו בטבע בירוק והקסום. תני לנו להרגיש את זה דרך הלוגו.
לכי עם מוטיב אחד ואותו תעלי, ובעז''ה יקל עליך מאד.

הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noch100;975523:
למקד למקד למקד.

נכתב ע"י דני;975560:
סכימה עם כל מילה.
ועם יורשה לי להוסיף: את צריכה להחליט מה את רוצה להגיד, אחרי שהחלטת למי את פונה.
מה את רוצה להגיד שאת מעצבת גרפיתל... ו..?? מה את מציע? ידע בתוכנות? טעם מסוים? ועוד...
אח''כ תחליטי על איזה כיוון את הולכת מבחינה ויזואלית.
ולהוריד מהעומס הנ''ל, זה מראה על ההיפך ממקצועיות וידע בעיצוב. (אין הכוונה חלילה לפגוע!)
השם שלך מעלה לי רוח קלילה, ברל'ה המקום שלו בטבע בירוק והקסום. תני לנו להרגיש את זה דרך הלוגו.
לכי עם מוטיב אחד ואותו תעלי, ובעז''ה יקל עליך מאד.

הרבה הצלחה!!

ראשית, תודה על ההערות המחכימות ועל הרצון לעזור
שנית, אינני נפגע בקלות, במיוחד לא מביקורות בונות, כך שזה בסדר:)
שלישית, ההערות והכללים ברורים והגיוניים, השאלה האם הם אבסולוטיים? מעיון קצר בלוגויים של מותגים ידועים ומקצועיים אינני רואה תמיד את יישומם, אך מאידך ייתכן שהבעיה היא בראייה שלי...
רביעית אני בן !!! וזה מה שמנע ממני את הדחף הראשוני ליצור משהו מדי "ירוק, קליל וקסום" שאולי יתפרש מעט כ"נשי", ולנסות לרצן אותו במעט (בעיקר בדוגמה השניה), האם אני צודק בחשיבה הזו?

ושוב תודה על הרצון לעזור ולהחכים, זו בדיוק מטרתי.

• הוסף לסימניות
כמובן שצריך מיקוד וכו',
אבל חשוב לפני הכל שיהיה בנוי טוב ומקצועי.

כלל ראשון, כל מה שאתה עושה צריך להיות לו סיבה, אפי' סיבה שרק אתה תבין (לא מומלץ!) אבל חייב להיות הסבר למה עשית מה...

אישית, אם התחברתי למשהו, זה לראשון, הוא הלוגו היחיד שיש לו (כרגע) בסיס של לוגו :

דבר ראשון לשנות לפונטים רציניים יותר, וגם אם רוצים פונט קצת שובב, לא מה שכרגע.
לשנות לעברית, לא חצי חצי, זה לא מקצועי, ואין לזה שום משמעות.
את ה'עיצוב גרפי', לסדר בצורה מכובדת ומתאימה (כיאה למקצוע....:))

האייקון:
להקטין ב-30% , לעשותו עיגול מדוייק, ובתוכו אפשר להכניס אפי' רק קו ספירלה, (ללא קרניים),
אפשר לתת לו מראה מבריק ע"י הוספת גרדיאנט ולחצות אותו באמצע, שיראה אייקוני

זה ממש הוראות בקטנה, אבל ממש בסיס !!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ברלה.jpg
    KB 23.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;976057:

יצא לי לראות הרבה "ברל'ך" לפני שנגשתי ליצור משהו בעצמי,
היה נראה לי קצת בנאלי לעשות את הציור במלואו ולכן ניסיתי ליצור משהו שונה.

האמת שגם תיארתי לעצמי שאם כן אעשה דבר כזה, אקבל כאן תגובות "נזעמות" ומלומדות בסגנון: "בלוגו אסור !!! להכניס את כל המוטיב, מספיק להכניס משהו שמזכיר ברל'ה למשל ספירלה או מחושים...:)"

אך שוב יכול להיות שטעיתי.

• הוסף לסימניות
האמת שגם תיארתי לעצמי שאם כן אעשה דבר כזה, אקבל כאן תגובות "נזעמות" ומלומדות בסגנון: "בלוגו אסור !!! להכניס את כל המוטיב, מספיק להכניס משהו שמזכיר ברל'ה למשל ספירלה או מחושים..."

אני לא יודעת למה תיארת לעצמך את זה. אין אסור ומותר בלוגו.
יש- מה משרת את המטרה בלוגו ומה לא.

• הוסף לסימניות
אהבתי את המקוריות של 3 אבל בלי הרקע.

• הוסף לסימניות
נסיון נוסף

מה הנזקים???

קבצים מצורפים

• נסיון ב לפרו.jpg
    KB 382.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשון ברעיון מגניב, אבל הפונטים לא משהו

• הוסף לסימניות
גם בעיני 1 רעיון פיצוץ ופונט טעון שיפור.
[על כולם נזקים כאלו...;)]

• הוסף לסימניות
בעיני גם כן, אחד זה רעיון מתוק מאד,
הייתי מוריד את הזנב.

• הוסף לסימניות
זהו זה!! הראשון בול!!!! לכי על זה.............:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה