נכתב ע"י trew;2266294:חסר בחומרים, אין להם באמפ ואין להם את הפירוט שהשמש יכולה להוסיף.[/QUOTE
על האבן של החלק החדש אני באמת יוסיף באמפ באמת חסר שם
על איזה עוד חומר חסר באמפ?
נכתב ע"י בלוק;2267321:תודה על ההערות אני אנסה את מה שאמרתם אחרי החג
ההדמיה נעשתה בלחץ גדול של זמן וזה מה שיצא , אח"כ נתנו לי הארכת זמו נוספת אז אני רוצה לשפר,
מבחינת העצים הכביש והמדרכה "האלגנטים" אני לא יכולה ללכלך מאד את ההדמיה ולשים כביש שבור וכו' כי כמה שאני רוצה לעשות את זה אותנטי עדיין אני רוצה שיתמקדו על הבניין החדש ולא על השכונה הוותיקה.
וגולן תודה על ההערה של השמש נראה לי שזאת הבעיה העיקרית ולא החומרים כי ניסיתי להוסיף באמפ וזה לא כ"כ עזר ומשום מה לא חשבתי על להזיז את השמש.
נכתב ע"י ירושלמית0;2268431:נראה קצת שלקחת רעיונות מהבנין של ישיבת אור החיים, עוד קצת למעלה..
אני צודקת?
משום מה זה מזכיר לי את הבניין...
בשניה הראשונה הייתי בטוחה שזה הבניין.נכתב ע"י בלוק;2268433:נכון זה נראה דומה אבל אני לא תכננתי את הבנין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים