חו"ד ועוד עידוד

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?
הזכויות כמובן שמורות

קבצים מצורפים

• חומש שמות2.jpg
    2.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שווה להשקיע שעה (+) של עבודה בשביל לסדר את הבעיה שיש (מבחינה הגיונית)
באנשים באזור השמאלי של הציור??

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!!!!

(אם זה יציאת מצרים והר סיני - התורה נתנה על ההר הכי נמוך ולא ההיפך...)

המון הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
הגננת לא סיפרה לכם שה' הגביה את הר סיני לכבוד התורה??
בכל אופן אני מבררת עכשיו כדי להיות בטוחה במאה אחוז שזכרוני אינו מתערבב עם דמיוני
תודה!!! (איזו הצלה אם את/ה צודק/ת...)

• הוסף לסימניות
הגננת לא סיפרה לכם שה' הגביה את הר סיני לכבוד התורה??

לא זוכרת מה הגננת ספרה...
בעצם אני זוכרת: שצמחו עליו פרחים לכבוד התורה!! ה' קשט את ההר.

• הוסף לסימניות
הוספה:

וגם אם הגביה - הוא הגביה יותר מכל הרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;660839:
הוספה:

וגם אם הגביה - הוא הגביה יותר מכל הרים?

עכשיו אמרו לי שכן, אבל אני עדיין מבררת בשביל להיות בטוחה שזה לא עלילה של צבור הגננות

• הוסף לסימניות
ואם ללכת לפי הסיפורים:

כל הר התגאה בפני ההרים:
אני הכי גבוה, עלי יתן ה' את התורה...
ואז צריך להיות הרים בגבהים שונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;660843:
ואם ללכת לפי הסיפורים:

כל הר התגאה בפני ההרים:
אני הכי גבוה, עלי יתן ה' את התורה...
ואז צריך להיות הרים בגבהים שונים...

נכון, אבל אם ללכת לפי המדרשים אז אני לא אגמור לעולם (באר מרים היתה סלע, הזקנים היו 70 , בדרך להר סיני הם עברו בים סוף, ועוד ועוד
ציירתי את הדברים המרכזיים

• הוסף לסימניות
ציור מדהים
אבל הייתי משקיע יותר בפרחים על ההר ומשנה את גובה ההרים כפי שהמליצו לך
ושוב מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;660850:
ציור מדהים
אבל הייתי משקיע יותר בפרחים על ההר ומשנה את גובה ההרים כפי שהמליצו לך
ושוב מדהים!!!

הפרחים זה בצביעה

• הוסף לסימניות
איזה הוקוס פוקוס... עבר יממה והקווים הוורודים נהיו שחורים...
אני מאמצת את השיטה :D:p:D

עכשיו ענינית :) הציור מקסים, אך נראה לי שהערה על החומות (באשכול הקודם) נכונה, לדעתי כמה עמודי שיש מפוסלים בסגנון פרעוני היה מאד משדרג.

צל"ש לך על הסבלנות!

• הוסף לסימניות
לגבי גובה ההר, אני דווקא חושב שכן כדאי להשאיר אותו גבוה, בשביל ה'מצב' וגם שיהי' יותר בולט לעין.

• הוסף לסימניות
"גבה הר סיני על ההרים כולם
וקול ה' נשמע אז בעולם..."

:)

.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי ברצינות את ההערה על החומה רק שעדיין לא מצאתי חומה יפה יותר לצייר, אתם מתכוונים משהו בסגנון של חומת סין, עם 2 שכבות? יכול להתאים?
או אולי חומה עם לבנים בולטות מעליה? או אולי שורה של עמודי אבן ליד השער? או לבנים יותר עגלגלות ובולטות??

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
למה זה?
זה יפהפה

• הוסף לסימניות
זה להדפסה על קיר של תלמוד תורה או משהו כזה

• הוסף לסימניות
בהצלחה
זה פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים לא נורמלי!! אם תגדילו תראו בפרטי פרטים תינוקות מובלות בעגלות, ילדות מתופפות בתוף (מרים?) ועוד כהנה וכהנה. משהו!! עדיך לגדולות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה