חו"ד ועזרה לקליפ באפטר

• הוסף לסימניות
מדובר בדוגמא ללקוחה שמעונינת בשיר - סיפור באורך 7 דקות בערך שכל הקליפ יהיה בנוי בעיקר מתמונות מסוג זה. אני מפחדת שיגמרו לי הרעיונות באמצע...
אשמח לשמוע תגובות, ואל תשכחו שזה רק סקיצה, כך שלא השקעתי יותר מדי...

קבצים מצורפים

• דוגמא.avi
    5.1 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד, תנסי לחשוב על עוד רעיונות זה הכל.

• הוסף לסימניות
הרעיון מדהים! מוסיף המון נופך לתמונות! כמובן, שהתנועה צריכה עדיין שיפוץ, אבל הרעיון מעולה!

• הוסף לסימניות
מקסים!
את יכולה לנסות לשחק ברקע, כוכבים או לפי הענין בסיפור

• הוסף לסימניות
מקסים! הפכת את זה לתלת מימד מדהים!
תוסיפי נגין אנימציה בנופים. כלומר שהרקע גם יזוז.
לילה ויום. אולי בעלי חיים. פרחים נפתחים. כמובן בקו היוקרתי שהתחלת.

• הוסף לסימניות
מדהים! תנועות יותר עדינות ירויחו גם מעט זמן וגם יופי.

רעיון חבלז"י

• הוסף לסימניות
רעיון יפה ומוכר שנקרא כמדומני מונטא'ז.
להלן לינק לסרטון שראיתי לפני כמה ימים שלוקח את הרעיון הזה צעד אחד ענק קדימה:
http://vimeo.com/25392699

הוא השתמש בבלנדר (תוכנת תלת) כדי לעשות מה שנקרא פרוג'קשין לתמונות.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות

הייתי שמחה לראות את הסרט שעלית - אבל הבעיה שאני נתיבית, יש דרך שאני אראה את זה? תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;641298:
הייתי שמחה לראות את הסרט שעלית - אבל הבעיה שאני נתיבית, יש דרך שאני אראה את זה? תודה
גמני............

• הוסף לסימניות
וואוו,
וידאו פלוס את מדהימה!
הסקיצה מיוחדת במינה!
אני מקווה שהלקוחה מבינה עם מי יש לה עסק...

אני מצטרפת להארה (ולא הערה) בנוגע לקצב התנועות, הכל צריך להיות הרבה יותר בסלואו מושן.
כמו כן תוסיפי ציפורים עפות, דשא וכו', אבל אל תשכחי לכוון את הצבעים בהתאם לתמונה המקורית.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה