חו"ד ושיתוף: רקעים להצגה

• הוסף לסימניות
נעשה בטרוף של שני- חמישי.
מדובר ברקעים הצגה עם מסכי לדים, הכוללת 2 מפלסים של במות, מסך מרכזי לבמה למעלה, מסך קטן יותר לבמה למטה, ורצועה של חצי מטר, לפני הבנות.
למרות שהארוע היום, אשמח מאד לשמוע גם הערות, בשביל הפעם הבאה...

https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=3274646F53657556454433464B3342347436653838673D3D

• הוסף לסימניות
בגדול ממש ממש יפה ומעניין מרגיע ושליו
חלק מסויים נראה לי ממש יסחרר
מנסיון של לצפות בכאלו מסכים
החלק של הלילה השחור והשלג הלבן שרץ מהר מידי...

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!!!
אהבתי את העכבר ;)
2 דברים קטנים שהפריעו לי:
המכונית - הגלגלים מסתובבים לאט מידי, הם צריכים להסתובב ממש מהר.
הציפורים - יש שם קטע שהן עולות מאחורי הגגות כלפי מעלה וזה לא נראה ריאליסטי, דבר ראשון - הן לא ממש יוצאות מאחורי הגג אלא לפניו ומגיעות בחיתוך וזה בולט, כדאי להשקיע שם עוד טיפה, ודבר שני - ציפורים לא עפות כלפי מעלה בקו ישר אלא בצורה רוחבית, לכן כשהם למטה תקטיני אותן וכשעולות כלפי מעלה תגדילי, וכך יראה שהן עפות קדימה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות המפורטות! זה עוזר לי מאד, אומנם הפעם זה כבר אבוד... אבל לפעמים הבאות זה תמיד מלמד. אשמח לעוד..
בקשר לציפורים, את החיתוך שמתי לב, אבל כבר היה מאוחר מכדי לשנות, את כיוון התעופה- לא ידעתי...
המכונית- בכוונה עשיתי לאט, כי זה לפני 100 שנה... זה מידי לאט?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
אשמח לדעת איך עבדת.
באיזה תוכנה וכיצד?

• הוסף לסימניות
מקסים.
אולי שתפי אותנו מהיכן הסוס והחתולה ללא רקע?

• הוסף לסימניות
עבדתי עם שילובי תמונות משאטר סטוק, בעיבוד פוטושופ. ואת האנימציות הוספתי באפטר, כמובן.
לגלות לכם סוד? רוב החומרים של המסך ירוק הם מיוטיוב, יש שם מאגר ענק! זה נודע לי רק הפעם.

• הוסף לסימניות
לדעתי פשוט מושלם,
מדמיינת רק את הבנות מופיעות על הרקע הזה...

• הוסף לסימניות
וואו!!!
מטורףף!!!
מרגיש את האווירה של ההופעה..
והעכבר בכלל...:p

• הוסף לסימניות
ממש יפההה
ואו
אומנות

• הוסף לסימניות
מהמם!

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!!!
הקטע עם השלג ממש מכניס לאוירה
והדגלים-מקסים, לא יודעת מה קרה שם ממש מרגיש לי כיבוש...

קשור להופעה של וויזניץ'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;n4972203:
ממש ממש יפה!!!
הקטע עם השלג ממש מכניס לאוירה
והדגלים-מקסים, לא יודעת מה קרה שם ממש מרגיש לי כיבוש...

קשור להופעה של וויזניץ'?

תודה! לא, זה לסמינר "בדרך אמותינו" בביתר

• הוסף לסימניות
הייתי בהופעה (שם בקשו ממני להסריט)

מאללללללללללףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! וזה קטן על זה

כל הזמן רק שאלתי מישהי מהצוות מי העורכת וידיאו, מי מי מי??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת שבע א;n4972516:
הייתי בהופעה (שם בקשו ממני להסריט)

מאללללללללללףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! וזה קטן על זה

כל הזמן רק שאלתי מישהי מהצוות מי העורכת וידיאו, מי מי מי??

תודה! כיף לשמוע! היו עוד עורכות, אני לא עשיתי הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה