כללי חו"ד | חוברת למכירה סינית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
האם העמודים הפנימיים ריקים מדאי והאם יש לכם רעיון אחר למספרים של הפרסים?
אני רואה שהצבעים קצת השתנו..
תודה מראש

קבצים מצורפים

• CH_A.jpg
    KB 178.6 · צפיות: 15
  • CH_C.jpg
    KB 186.5 · צפיות: 12
  • CH_B.jpg
    KB 226.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה יפה יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אם אמור להיות בחירה בין הראשון לשני אז הייתי הולך על השני, ממש יפה. רק שהפרחים לא נראים סיניים במיוחד... :)
אולי תמונה אחרת..

• הוסף לסימניות
גם אני מצביע בעד השני, מדהים ביפיו

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה! השני יותר ...

• הוסף לסימניות
השני!
לא, לא מידי ריק בדפים הפנימיים.
המספרים מספיק טובים, כמובן שאפשר לשחק קצת עם רעיון גרפי.פס שמגיע מהצד עד המספר. במעבר צבעים, בהשתקפות, בקו תחתי למספר. קיצור, תנסה ונגיד עם צריך.
משהו בצבעים פחות לטעמי - כמו שאמרת, השתנה....
כלללית עבודה יפה ומכובדת.

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומתאים. השני יותר.
חסר משחק כלשהו עם המספרים, אולי מה שקושיר הציעה - פס שמגיע מהצד, או אולי משהו בסגנון העיטורים שמלווים את החוברת.

• הוסף לסימניות
השני הרבה יותר מוצלח,
ממש מיוחד ויפה....

• הוסף לסימניות
עבודה מאד יפה ונקיה!!
(אחרי שעובדים כל הלילה יצאו תוצאות יפות...)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!
להשואל: מכירה סינית, היא רק אופן המכירה לא תכולת המוצרים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. השני יותר.
צ"ל BEGINNINGS

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.

סגנון חו"ל...

• הוסף לסימניות
מדהים!!

אבל למה תמונה של פרח בשער , זה מזכיר לי את הפרסומות בלענין שאין להם מה לשים הם דוחפים תמונה של פרח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ezri_gr;82422:
מדהים!!

אבל למה תמונה של פרח בשער , זה מזכיר לי את הפרסומות בלענין שאין להם מה לשים הם דוחפים תמונה של פרח

חחחחזק!

• הוסף לסימניות
השני יותר יפה, ובכלל סגנון יפה מאוד

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההארות והמחמאות
הם נתנו לי את הפרח ואמרו לי תעשה עם זה משהו וזה מה שיצא
ואגב מכירה סינית לא קשור לסטיל סיני אלא לצורת המכירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה