חו"ד חלקי מסיבות, גם באידיש אפשר...

• הוסף לסימניות
השירים באידיש- שניהם פחות או יותר אותו סגנון- במחזמר אני צריכה פחות מוזיקה וכו,
אשמח לכל חוות דעת, גם מי שלא מבינה אידיש , תקשיבו, אשמח לשמוע חוות דעת...

קבצים מצורפים

• בית המגיד - אידיש - כל הזכויות.mp3
    8.4 MB · צפיות: 15
  • שמע ישראל מקוצר- אידיש - כל הזכויות.mp3
    9.3 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום אבל הילדה ששרה בראשון פשוט מתוקה ושרה מדהים!!

• הוסף לסימניות
פלייבקים ממש יפים!!!!
אבל אני אוהבת מקהלה אמיתית ולא הכפלות - אין לזה שום עצמה...
(היה כל כך קשה לנדב עוד כמה בנות? )

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד! הפקה איכותית ממש!
רק שזה קצת מצחיק לשמוע שירה כל כך מהוקצעת (וסנובית;) באידיש. הייתה אחת עם קול יותר 'חם' שנהניתי מאוד.

• הוסף לסימניות
מקהלה באידיש, אני חולמת לקבל הרכב טוב של בנות חזקות בשירה (באזור שלי העברית שולט) ניסיתי הרבה...
לא העליתי טון, זה הילדה שנשמעת יותר ילדה מבחורה,
אם יש כאן אחת שהיא גם בעלת אולפן וגם שרה טוב באידיש ויכלה לתקשר איתי במייל, וגם מכניסה את עצמה לתוך התפקיד של המחזמרים=- אשמח לשמוע דוגמאות .באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה