חו"ד | יומן מסע (פרומו)

• הוסף לסימניות
יומן מסע
פרומו לסרט דוקומנטרי המלווה קבוצה במסעה לפולין
מסמך מרגש המתאר בצבעים חיים את הימים שקדמו לשואה ואת זוועות השואה עצמה
ונותן הצצה מקרוב ליהדות אירופה בשנות תפארתה עד לחורבנה המוחלט בשנות הזעם

מרצים
הרב יוסף וליס
הרב מרדכי נויגרשל

ליווי מוסיקלי
קובי מירסקי

צילום ועריכה
יוני איזנשטיין

http://www.youtube.com/watch?v=yyflqkvfz2c&feature=youtu.be

ולחסומים
https://www.dropbox.com/s/k7367cx8hbszeri/יומן מסע -פרומו.flv

• הוסף לסימניות
וואו מדהים! עיצוב מרגש

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!!!!
מרגש....

• הוסף לסימניות
רעיון מהמם!
העיצוב, המוזיקה, הקצב- הכל מצוין.
רק לקראת הסוף הייתי מביאה יותר סרטים, בטח במקום התמונה האמצעית של המשפחה, וכן לא חוזרת על הקליפ של האדם שעומד ונואם...

• הוסף לסימניות
מרגש, יפה ומקצועי.

הפריעה לי הגלויה בסוף, הטקסט לא משולב בצורה מספיק חכמה, אין התיחסות אפילו לקווי ההפרדה שעליה...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
השילוב של ההסרטות בתמונה מהמם.

מסכימה גם עם ההערות שהעירו,
חוץ מזה לי הפריע, המיקום שיש וידאו של אשה מתחת לעגול גזור בתמונה, לא משתלב שם פרפקט. התמונה הראשונה של האישה שמוחה דמעה למשל, משולבת מדהים.

• הוסף לסימניות
וואו, זה מדהים!!
עם כ"כ הרבה רגש
מדהים!
(אני היתי שם, נותן חשק לחזור. חוויה שאפשר רק להתגעגע אליה...)

• הוסף לסימניות
מושלם, עוצמתי וטהור.
הייתי מכניסה דמעה שתרטיב משהו או אולי טיפה של מים באחד הפריימים, כלומר לשלם חוץ מהתמונות היבשות עוד אלמנט קצת של חיוּת
סתם זרקתי רעיון, לא חייבים להתייחס. הביצוע יפייפה. הסיום מיוחד באמת.

• הוסף לסימניות
מצויין. מצטרף לביקורות הנ"ל, אך עדיין זה מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה