חו"ד ילדה מתוקה

• פותח הנושא 1020
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מצתרפת חדשה ואשמח לקבל חו"ד

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
ה"כתם" החום שמקיף לה את הראש מפריע.
נראה לי שהרקע מדי מטושטש.
[והילדה-בובה...]

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות הבונות

• הוסף לסימניות
יש ברקע הלבן בצד ימין למעלה כמה כתמים שלא גמרת לשרוף אותם.

• הוסף לסימניות
ילדה מתוקה מאוד עם עניים מקסימות.
זווית הצילום טובה, למטה בגובה העינים ...לא בשמש, העמדה מעניינת ...
וקצת הערות (כבקשתך)
קומפוזיציה : היד חתוכה, יש עודף אויר מלמעלה, וכדאי היה למקם אותה בצד השמאלי ...
טכנית : במצב כזה רצוי להוריד באיזו כמה שיותר, לא צריך אותו הוא רק גורם לגרעיניות. ומכיוון שהרקע בשמש והוא ממילא יצא שרוף כדאי לטשטש אותו יותר ע"י פתיחת הצמצם למקסימום, ושימוש בעדשה ארוכת מוקד, ולמדוד חשיפה נכונה על הילדה ובהתאם לעלות במהירות סגר התריס. בתמונה הזאת הצבעים יצאו קצת ... כי הWB אוטומטי, כדאי תמיד לצלם בידי, זה יתן צבע חי ואמיתי לתמונה.
שוב הילדה מתוקה מאוד, התמונה מקסימה התאורה עליה נעימה, לא שמש ישירה, אבל תמיד אפשר יותר טוב. בהצלחה !

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה יפה, חשיפת יתר (צמצם - רק אופציה אחת לשליטה בחשיפה) והיד חתוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;786899:
וקצת הערות (כבקשתך)
טכנית : במצב כזה רצוי להוריד באיזו כמה שיותר, לא צריך אותו הוא רק גורם לגרעיניות. ומכיוון שהרקע בשמש והוא ממילא יצא שרוף כדאי לטשטש אותו יותר ע"י פתיחת הצמצם למקסימום, ושימוש בעדשה ארוכת מוקד, ולמדוד חשיפה נכונה על הילדה ובהתאם לעלות במהירות סגר התריס. בתמונה הזאת הצבעים יצאו קצת ... כי הWB אוטומטי, כדאי תמיד לצלם בידי, זה יתן צבע חי ואמיתי לתמונה.
שוב הילדה מתוקה מאוד, התמונה מקסימה התאורה עליה נעימה, לא שמש ישירה, אבל תמיד אפשר יותר טוב. בהצלחה !

כל הכבוד דוד על ההענות!

ממש כמעיין המתגבר אתה! עצרנו את הסחף שלך במספר התמונות ... עברת להציף אותנו בהערות...:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;787099:
כל הכבוד דוד על ההענות!

ממש כמעיין המתגבר אתה! עצרנו את הסחף שלך במספר התמונות ... עברת להציף אותנו בהערות...:D:D
תוצאה של השראה ושיעמום זמני :D
יתכן שזה גם סוג של חסד לעזור למישהוא שרוצה ללמוד !
גם אני אשמח לתגובות כאלו.
חשבת פעם מה באמת אנחנו עושים בפורום הזה ? רק מקבלים ההערות ? מבלים ? צופים בתמונות ? מקבלים עידוד ? נותנים הערות ? למה ? ? ? לי נראה שחוץ מהחסד לעזור לאחרים ולקבל ביקורת בונה יש פה גם הרבה עידוד ופירגון למה שאתה עושה, וזה עוזר ממריץ ומקנה ביטחון (למי שעדיין חסר). יוצר נהנה שיצירותיו מוצגות, ככה זה ! "מה לא ככה" ?! :)
אופס שוב הצפתי .... :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;786899:
וקצת הערות (כבקשתך)

בעניין הגרעינייות: לא מצאתי אותה בתמונה אפילו שהגדלתי למקסימום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;787112:
תוצאה של השראה ושיעמום זמני :D
יתכן שזה גם סוג של חסד לעזור למישהוא שרוצה ללמוד !
גם אני אשמח לתגובות כאלו.
חשבת פעם מה באמת אנחנו עושים בפורום הזה ? רק מקבלים ההערות ? מבלים ? צופים בתמונות ? מקבלים עידוד ? נותנים הערות ? למה ? ? ? לי נראה שחוץ מהחסד לעזור לאחרים ולקבל ביקורת בונה יש פה גם הרבה עידוד ופירגון למה שאתה עושה, וזה עוזר ממריץ ומקנה ביטחון (למי שעדיין חסר). יוצר נהנה שיצירותיו מוצגות, ככה זה ! "מה לא ככה" ?! :)
אופס שוב הצפתי .... :D

זה היה לגמרי ביננו ! אני ממש מעריך את ההשקעה שלך.
בהתחלה הייתי ממש עושה את זה המון ולרוב זה היה נחמד! אבל הערך מוסף הגדול של זה שההערות על תמונות אחרות ממש משפרות את הראיה הצילומית שלנו כצלמים!
ביקורת אומנות היא ממש אומנות בפני עצמה!

יישר כח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;787113:
בעניין הגרעינייות: לא מצאתי אותה בתמונה אפילו שהגדלתי למקסימום!
איזו 320 כשהחשיפה היא אובר, מיותר ! (ויכול לגרום לגרעיניות בתנאי תאורה אחרים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה