כללי חו"ד כרטיס ביקור שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בננה;275247:
ריקי, ראיתי את המגנט שלך, בצבע קרם עם ילדה באמצע, והוא פשוט יפייפה!!!! למה שלא תשתמשי בו לכרטיס ביקור?

זה גם הכרטיס ביקור שלי עד עכשו אבל הבעיה היא שאין עליה את האתר וגם עשיתי לוגו שממש לא מתאים לתמונה הזאת... וממש אהבתי את הכרטיס הזה... (יש לי בערך עוד 4000 מגנטים)

• הוסף לסימניות
לי חסר המשפט "אהבה לאומנות הצילום"

• הוסף לסימניות
גם אני כשאני ראה הודעה עם הניק שלך בפורום צילום עוד לפני שאני פותחת את ההודעה, אני יודעת שאני מאוד אוהב את התמונות שבפנים, ומחכה לראות מה חידשת הפעם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;275337:
התמונה של התינוקת
עם המגבות
מ ד ה י מ ה !!!

בהחלט!
היא שלך ריקי? כי היא מסתובבת ה-מון באינטרנט....

לגבי הכרטיס, נראלי שבאמת עדיף צד אחד את התמונה של הילדה עם המצלמה (לרוחב!)
וצד שני לוגו עם הפרטים כשהלוגו למעלה בצד ימין/שמאל והפרטים למטה ב2/3 שורות.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;276138:
בהחלט!

quote]

הלו, אני מוחה! איזו שאלה מעליבה לריקי...

בטח שזו תמונה שלה! תראו מה זה שאומנים יכולים להחשב כגונבי יצירות..

בקשר לכרטיסים, (אגב, אני עיצבתי לה את הלוגואים;))
ריקי רק עכשיו אני רואה שהעלית לפה אשכול... טוב, את דעתי כבר אמרתי לך...
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זו אניאני;276163:
נכתב ע"י studio dv.d;276138:
בהחלט!

quote]

הלו, אני מוחה! איזו שאלה מעליבה לריקי...

בטח שזו תמונה שלה! תראו מה זה שאומנים יכולים להחשב כגונבי יצירות..

סליחה?? מישהו האשים אותה בגניבה?? מישהו חשב עליה כזה דבר??
בסה"כ תהיתי, שאם זה שלה אז איך היא מסכימה שהתמונה הזאתי תסתובב ככה לכל מי שרוצה....
וחוצמיזה אולי חשבתי שהיא קנתה אותה? לא יפה להאשים אותי בכזאתי מחשבה של גניבה.....:rolleyes:
וחוצמיזה חוצמיזה, שמה לעשות, אני עדיין לא זכיתי להכיר את ריקי ואת התמונות שלה.....

• הוסף לסימניות
נזדעקתי- פשוט כי כבר חשדו בה בכך...
וזה האבסורד בהתגלמותו...

בקשר לזה שאולי חשבת שהיא קנתה את התמונה הזו.... אז זהו ש... זה גם קטע אם היא היתה שמה תמונה מדהימה שלא היא צילמה!

מה לעשות... צרות של אומנים...

וסטודיו תרגיעי... זה לא היה אישי... ;)

• הוסף לסימניות
הי ריקי,

התמונה עם המצלמה מדהימה ומתאימה ללוגו בצבעים - לכי עליה!
לדעתי מגיע לה המקום המכובד של צד שלם לעצמה (לרוחב כמובן)

בהצלחה!
ומי שעוד לא מכיר - כנסו לאתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;276195:
נכתב ע"י זו אניאני;276163:
סליחה?? מישהו האשים אותה בגניבה?? מישהו חשב עליה כזה דבר??
בסה"כ תהיתי, שאם זה שלה אז איך היא מסכימה שהתמונה הזאתי תסתובב ככה לכל מי שרוצה....
וחוצמיזה אולי חשבתי שהיא קנתה אותה? לא יפה להאשים אותי בכזאתי מחשבה של גניבה.....:rolleyes:
וחוצמיזה חוצמיזה, שמה לעשות, אני עדיין לא זכיתי להכיר את ריקי ואת התמונות שלה.....

דבר ראשון זואניאני מקירא אותי וגם צילמתי את הבת שלה וכן כל פעם ששואלים אותי את השאלה הזאת זה די מרטיח אותי ודיברנו על זה.... בכל אופן כן זאת הבת שלי ואת בתור גרפיקאית היית קונה תמונה ומפרסמת את זה בתור העבודה שלך? ראית פעם מישהוא שעשתה דבר כזה? מה לא אמינים שיש מישהיא בארץ שמסוגלת לצלם ברמה כזאת? ואת מוזמנת להביא את הילדים שלך (אם יש לך) לצלום פוסטרים....
שום דבר לא בא מכעס אלה מחוסר הבנה מאיפו השאלה הזאת בכלל בא (במיוחד במקום כזה)

• הוסף לסימניות
לדעתי מבחינת קומפוזיציה הרבה יותר נכון שהתמונה תהיה באותו צד של הטקסט, כמו בדוגמא השנייה (בסדרה הראשונה) שהעלית או כמו בדוגמא הראשונה (בסדרה האחרונה). מה שכן הפריע לי מאוד זה הטיפול בטיפוגרפיה.
אין צורך למלא את כל הכרטיס בטקסט. החללים הם אלו שיוצרים את העניין, לעומת ריבוי "כתמים" (גם טקסט הוא כתמים) שיוצרים עומס לא נעים לעין.
תכתבי את הטקסט בגודל לא גדול יותר מ14 פוינט. תני יותר מרווחים בין השורות ואם את מנסה לעשות יישור בלוק תדאגי שהוא באמת יראה ככזה.
דרך אגב, התמונות שלך מדהימות. הייתי חושבת על רעיון אולי לעשות על הצד השני בערך שמונה ריבועים (לא מסודרים בשורה) שיש בהם את תמונות הדגל שלך, כמו זו שהעלית לכאן עם התינוקת והמגבות.

• הוסף לסימניות
תודה לכלום שלחתי כבר להדפסה ומקווה שזה יהיה טוב וזה יגרום לאנשים לבוא....
מי שמגיעה לערך מוסף יזכה לקבל את זה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה