כללי חו"ד - כרטיס ביקור

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חו"ד על לוגו וכרטיס ביקור לחברה שעושה ביטוח חיים

• הוסף לסימניות
מוצלח ביותר!!!
החישוק בכוונה לא הגיוני???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י koShir;81344:
מוצלח ביותר!!!
החישוק בכוונה לא הגיוני???

לא הבנתי את שאלתך אולי תסביר את עצמך מה לא הגיוני פה?

• הוסף לסימניות
קח 2 אצבעות, וגומי ותנסה לעשות את מה שהחישוק עושה, ותראה שזה ממש לא הגיוני, לא זה ממש בלט מיד כשראיתי את הלוגו.

עקרונית זה יפה מאד אם כי הכרטיס יחסית פשוט לעומת היופי של הלוגו.
קצת מפריע לי שהלוגו למטה מעוגל ונותן תחושה של חוסר יציבות, חברת ביטוח אמורה לשדר יציבות, אול לעשות לו רגל יציבה או משהו יעזור..

• הוסף לסימניות
לוגו מאוד יפה! החישוק דווקא בסדר גמור...
הכרטיס סגנון מאוד סולידי, מתאים לנושא...

• הוסף לסימניות
החישוק יושב מצויין,
לשפר את הטקסטים בצד ימין, להקטין אותם ולהבהיר את הרקע, קו נקי יותר מתאים.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את הלוגו,
החישוק נותן תחושה של תעתוע אופטי, אולי בהקשר של חברת ביטוח זה יכול להרחיק לקוחות פוטנציאלים. (סתאאם, הם לא ממש מתעמקים בזה, אלא אם הם גרפיקאים....:) )

• הוסף לסימניות
הכרטיס יפה מאד, אני מסכימה עם הרעיון שזה צריך לשדר יותר יציבות והחישוק דוקא נחמד

• הוסף לסימניות
דווקא אני ממש אהבתי, גם את העיצוב הקלאסי ובמיוחד את הלוגו המרשים,
מה שכן הפריע לי זה הפונט. לשנות מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסתר_פנים;81392:
מאוד אהבתי את הלוגו,
החישוק נותן תחושה של תעתוע אופטי, אולי בהקשר של חברת ביטוח זה יכול להרחיק לקוחות פוטנציאלים. (סתאאם, הם לא ממש מתעמקים בזה, אלא אם הם גרפיקאים....:) )

בדיוק מה שעלה לי בראש,

גם אם לא גרפיקאים - אנחנו הרי משתדלים לעבוד גם על התת מודע - וכאן זה פועל!

אולי זה לא כזה קריטי - אבל סתם נקודה למחשבה.

בכללות - אהבתי מאוד!!!
אבל הייתי מצמצמת את הטקסט במלבן הכחול.

• הוסף לסימניות
הכרטיס ממש יפה, משדר אמינות ומקצועיות
רק לגבי הטקס בימין
ההייתי מרכזת אותו בתחתית ומבטלת את האנטרים אחרי הטל' והפקס
כדי שזה לא יתפוס את כל אורך הכרטיס ויהיה קצת "אויר" באמצע

• הוסף לסימניות
אמינות ומקצועיות כן, אבל אין בכרטיס (לא בלוגו) שום משהו מעניין, מיוחד קצת...קצת...קצת, לא רעשני אבל אפילו קבקוב לבן על הכחול, או לא יודע מה?! קצת עיצוב עצמי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה