- הוסף לסימניות
אוקי..תודה..מספר אחד מאד יפה, אני לא בטוח שהוא
מתאים לקונספט (אולי יותר לסבון כלים או נוזל למדיח...),
אבל הוא בהחלט יפה!
גם אני חושבת ככה(הייתי ממליצה לך לנסות ליצור את הלוגו השני שהעלת של הטוליפ עם הצבעים והפונט החדשים, אני יותר אהבתי אותו, הוא חכם מקורי ומושך והשם גם יותר קליט)
צפה בקובץ המצורף 350488
בהצלחה רבה!
אני חושבת שהלוגו טוליפ. מדי "מאכיל בכפית".
קוראים לי טוליפ + הדגמה איך טוליפ נראה?
מה זה משקף עלייך יצירתיות? דיוק? ....
קודם כל תודה רבה לך על ההסבר הברור והמפורט!יפה.
הטי נבלעת מעט בלוגו. תנסי לכתוב טוליפ באותיות גדולות.
חוץ מזה, ע"מ שהפרח ישב טוב ויצור מראה יותר נקי ועיצובי. תנסי ליצור את פרח ממתאר. בעובי בערך כמו האותיות (כמו הלוגו בצד ימין) אבל תשני קצת את הקו ותשחקי (אולי כמו מטה קסם ממגיק). ביחוד למטה תעגלי יותר שיזרום...
בנוסף: צבע המילוי של הפרח אמור להיות פחות דומננטי שיראה פחות פרח אמיתי, יותר איור, אולי תשימי כתם של צבע מתחת המתאר של הפרח ולא צבע מלא.

אוקי אז שוב כמה דוגמאות.. מה את אומרת?אהבתי, השתדרג בכמה רמות.
האופציה הראשונה הכי טובה, תלכי על אותו סגנון ותשחקי עם הקוים העבים והדקים (כמו שעשית).
בעיקר את החלק התחתון של הפרח תדגישי בקו עבה יותר שיראה חטיבה אחת כך שתיווצר האות יו (לאו דווקא עד למעלה).
האותיות הגדולות שייכות לאותו פונט? כי הן נראות שונות מקודם.
הפונט הקודם שהעלת יותר מתאים. וכן הסלוגן יושב שם טוב בתוך הקו של האות P
אמממ..אולי ככה?ה'יו' נראית עכשיו מעולה, הדוגמא הראשונה טובה.
אבל כאן פיספסת את הקוים האומנותיים של הפרח שהיו בקודם, הפינות המעוקלות והחלק העליון של הפרח שהיה מנותק, כעת זה נראה יותר מידי פרח טבעי.
תנסי על הבסיס של הפרח הזה כלומר על האות 'יו' הנוכחית לשחק עם קוים דקים ואומנותיים כמו בקודם. ( יש מצב שהפרח הקודם נראה טוב כי הוא מאורך יותר אבל לא בטוח )
לגבי הפונט: הנוכחי יותר טוב כלו' אותיות קטנות, אך ה'טי' נבלעת לכן כדאי לנסות אולי למשוך את קו ימין גם לצד שמאל. כמו ב'טי' גדולה.
עוד אופציה לבדיקה: תנסי להפוך את הצבעים בלוגו כלו' שהפרח תכלת והכיתוב כתום ותראי איך מתקבל.
את ממש מקסימה! תודה לך על העידוד ועל הדוגמא!מה ששרהלה כתבה בהחלט יכול לפתור את בעית הטי.
לא נראה שכדאי להתיאש לקראת סיום. למרות שתמיד את אפשר לנסות לעשות יותר טוב.
בכל אופן לגבי הפרח, אני חושבת שהכי נכון יהיה לחזור לפרח הקודם שהעלית ולהשתמש בו כבסיס רק בחלק התחתון כלומר האות יו, ואת החלק העליון והפנימי של הפרח לקחת מהאיור של הפרח הראשון.
לעשות מין הרכבה כזו, העקרון הוא שהחלק החיצוני שהוא האות יו יהיה בלוט וחזק יותר והפנימי והעליון יותר חלשים ופחות דומיננטיים.
ניסיתי משהו מהיר שתביני מה התכוונתי.
אגב- אצלי במחשב כשאני מורידה את התמונה הצבע ממש תכלת לדעתי טורקיז בהיר יותר מתאים.צפה בקובץ המצורף 350972

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים