כללי חו"ד, להורדת המתח

• הוסף לסימניות
להורדת המתח

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 204.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מי עשה את הפרסומת? פרסומת יפה וחזקה!
חבל שהתמונה קצת מפוקסלת
ומה זה, גולגולת של ערפד? מאיפה השיניים האלה? ה' ירחם

• הוסף לסימניות
אתה זקוק לטיפול דחוף אצל טיפוגרף....

• הוסף לסימניות
אתה לא הולך לשכנע אף אחד שמעשן!
אבל הביצוע יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את הפרסומת, זה רק הדגמה בגלל זה התמונה מפוקסלת

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה מספיק חזקה והמשפט מיותר.
הייתי כותבת בקטן, משרד הבריאות וכו'...

• הוסף לסימניות
חזק ביותר
היית/ה צריכ/ה להתחרות בקמפיין של עיתון "משפחה" נגד העישון..:p

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, אבל הקופירייטינג מאוד לא משכנע.

פעם נפל לי רעיון להקומפיין הזה; תמונה של גשר על הים, והעמודים של הגשר יהיו סיגריות, תוך שהם נשברים באמצע והגשר נופל לים.

לדעתי המסר יהיה מאוד ברור. אבל צריכים עוד להשקיע בהקופירייטינג.

• הוסף לסימניות
יפה! העלה לי חיוך על השפתיים (אבל בלי סיגרייה בפה)

דרך אגב של מי הראש הזה של ערפאת???

• הוסף לסימניות
הצבע הכחול של העשן לא הסתדר לי, נראה לי שלבן יהיה יותר טוב.
אין ספק שהרעיון מעולה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שהמילים "העישון הורג" באותיוחת חיים כבד עם מסגרת אבל שחורה ועבה מסביב משכנע יותר

• הוסף לסימניות
מעשנים לא משתכנעים ממילים כמו הורג וכו'

• הוסף לסימניות
גם משהו.

• הוסף לסימניות
וואו זאב יש לי צמרמורת כל פעם שאני נזכרת בזה..
חזק ביותר!

• הוסף לסימניות
גם אני (בתור לא-מעשנת כבדה שלא מסוגלת לנשום ליד סיגרי'ה) השתכנעתי!

זה יהי'ה יותר חזק בלי הכותרת ה"מחנכת".

ובאמת כמו שאמרו -איומים בד"כ לא גורמים לאנשים להפסיק לעשן.
מי שממש מכור...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.

קשה לדעת מה בדיוק משכנע הציבור, אבל העובדה שמלפני כחמישים שנה לא הי' שום התנגדות לעישון, (הי' מפרסמים אותו אפילו כרפואה לחולי ראה) והיום יש המון התנגדות, עד כדי כך שאפשר לתקן כל מיני חוקים נגד עישון בהסכם הרוב. וזה תוצאת שנים של פרסום בכל מיני אופנים להסביר הנזק וכו' זה עבד גם על הרבה מעשנים שהפסיקו או שרוצים להפסיק או לפחות מרגישים אשם. ולהמפרסמים די אפילו אם זה עובד על לא-מעשנים להשתכנע ליותר התנגדות, שזה מאפשר התקנת חוקים יותר חמורים בהסכם הציבור כנ"ל ועל הלא-מעשנים לעבוד יותר על זוגתם שיפסיקו ועל ילדיהם שלא יתחילו וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה