כללי חו"ד - לוגו ומודעה ליועץ נישואין - דעתכם חשובה וקובעת!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 16.7 · צפיות: 19
  • 83769.pdf
    KB 9.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
העיצוב והצבעים יפים. לדעתי הלוגו מאוד מיוחד ועוצמתי וגם אומנותי
קודם כל הגלים... הם למעשה שלהבות שיוצרות את האות ש (שוקר)
הרי כשיש 'אש' בבית חייבים ללכת ולהשכין שלום.

הדמויות נראות מיד לדעתי, כמובן לעין אמנותית במיוחד כשמדובר בטיפול זוגי ברור שמחפשים את זה. אבל גם מי שאין לו שום חוש גרפי ולא יראה את הדמויות אז הוא יראה את להבות האש. ש וטוב שזה לא בצבעי אש אלא בגוון הזה של 'מים' מים מכבים את האש. זהו גם צבע מרגיע.

בקיצור, אני חושבת שזה מצויין
אבל... הדמויות עצמן צריכות עיבוד. הן לא יפות, הסנטר מאוד לא יפה, מדי עגול גם האף הימני שפיצי מידי.
וגם צריך שיהיה ניכר שדמות אחת נשית ודמות אחת גברית.

סה"כ הכיוון מצויין וצריך פשוט לעבד.
אבל זה שאני אוהבת זה לא אומר שהלקוח יאהב ולכן כדאי לתת כמה אופציות. (אני בד"כ נותנת מינימום 6-8 אופציות ברמת גימור גבוהה ואם יש לי השראה גדולה וסיעתא דשמיא אני יכולה להגיע גם לתריסר ויותר)

אז שיהיה בהשראה והצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה