כללי חו"ד - לוגו לאתר

• הוסף לסימניות
זהו לוגו לאתר של תוכנה לבדיקת תוכן כפול באינטרנט.
אשמח לשמוע חו"ד. (עדיין רק התחלה)
הצבעים - זהו רצונה של הלקוחה שהם הצבעים של האתר. (וכן השם....)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 657.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
א"א להתרשם
תעלי קובץ גדול יותר
-----
עכשיו רואים!
אז ככה: הלוגו מתאים לנושא - הוא נראה רשמי למדי
מה שכן הייתי משנה זה את הכיתוב השחור שנמצא מאחורה לבהיר יותר הוא מקשה על הקריאה

• הוסף לסימניות
זה השם של החברה?
כרגע אני לא רואה כאן לוגו...

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה רעיון כיצד לבנות יותר השם ללוגו.
באמת העליתי כי הייתי בספק אם זה בכלל נראה לוגו.....

• הוסף לסימניות
את צריכה פונט יותר ייחודי,

• הוסף לסימניות
מה זה "תוכן כפול"?
אם מדובר במשהו שמשכפל את עצמו, אולי כדאי להראות זאת גם בכיתוב- שיש השתקפות שלו, או הצללה או משהו, שיראה את השם פעמיים.

• הוסף לסימניות
ההכפלה של המילה MY ברקע לא ממש תורמת
כרגע זה נראה כמו כיתוב רגיל
כנסי לתוך המאפיינים של הנושא ונסי להוציא משם

• הוסף לסימניות
ועכשיו?
זה אמור להיות מאד רשמי בלי צורות ואלמנטים נוספים.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 771.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הרעיונות שהעלית הם חמודים,
אבל מכיוון שמה שהחברה עושה זה שכפול של תוכן תוכנות (שאין לי מושג מה זה)- כלומר שיש כאן מוטיב של שכפול. כשאת באה לבנות לוגו- יש לך כאן רעיון נ ה ד ר- לעשות משהו בלוגו שיורה על שכפול-
אולי שכפול של כל המילה ולהזיזה הצידה בצבע אחר,
או שכפול של המילה בהשתקפות,
לכי על, יש לזה פוטנציאל עצום!

• הוסף לסימניות
www.myprog.co.il
זהו האתר למי שלא הבין מה הכוונה "בדיקת תוכן כפול"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה