כללי חו"ד לוגו לביהכ"ס

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים בנושא לוגו לביה"כס
הרי לכם 6 לוגויים לביהכנ"ס כבר בחרו לי לוגו אחד אך ברצוני חו"ד מקצועית לגבי:
מה הכי מקצועי
מה הכי מושך
מה הכי ברור ונקי
וכמובן הערות והארות יתקבלו בברכה

• הוסף לסימניות
הלוגו השני.

יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נקבל כבר חו"ד על בלאנק

• הוסף לסימניות
הבלאנק השמאלי. הלוגו הראשון, כמו שהשתמשת בבלנק.
אבל אולי הצבע האפור הזה כהה מדי לבלנק. לא עדיף אם כבר צבע, אז משהו חי יותר? כמו בז, קרם. או אפילו ורוד אפרסק. ואם לא אז לבן.

• הוסף לסימניות
איך הגעת לאפור זה צבע בז' חום הכל על גווני חום

• הוסף לסימניות
כולם יפים מאד. רק מפריע לי האות מ"ם בפונט הזה, כי היא נראית למעלה מדי, וכביכול מוגבהת יותר משאר האותיות.

• הוסף לסימניות
לדעתי, לוגו מס' 1

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
לדעתי 2, אם צריך לעשות מזה שלט,

• הוסף לסימניות
בדקתי את הצבע בפוטושופ.
אכן הוא נמצא ליד גווני בז צהוב, אבל יותר לכיוון השמאלי. הוא די אפור. אם זה טוב לך ולהם אז מצויין,
רק שאני חושבת שלא יזיק לו גוון יותר חי מעט.
משהו כזה:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 57 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נו אז נעשה סקר
לוגו 1 או לוגו 2

• הוסף לסימניות
לוגו מס' 2. יש בו משהו שמסתדר לי יותר בעין.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם שימוש ברישיות (capitals) בעברית. זה נראה לי לא-שייך. אבל אולי זו רק אני.
חוץ מהמטרד הקטן הזה, עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
הימני,
מדהים, עיצוב נקי ומשולם,

• הוסף לסימניות
ימני בבלאנק או בלוגו??

• הוסף לסימניות
<STYLE type="text/css">.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #ffffff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }</STYLE>לוגו השני

• הוסף לסימניות
מס' 2
יש לו מושלמות הכל מסתדר שם יופי

• הוסף לסימניות
מס. 3. רצוי מאד לשנות את הפונטים. (יכול להישאר תורני, אבל אולי יותר יציב, פחות קליגרפי)

• הוסף לסימניות
&#1490;&#1501; &#1500;&#1497; &#1502;&#1505;&#1514;&#1491;&#1512; &#1502;&#1488;&#1493;&#1491; &#1489;&#1506;&#1497;&#1503; &#1500;&#1493;&#1490;&#1493; 2.
&#1502;&#1488;&#1493;&#1491; &#1497;&#1508;&#1492;.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה