כללי חו"ד לוגו לישיבה

• הוסף לסימניות
מדובר בלוגו לישיבה לבחורים עם קשיים שונים:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 204.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
פונט מהמם! וגם הסגנון של המילים מסביב
קצת מפריע המעבר של הקרניים
בסה"כ עדין ומיוחד! בהצלחה

• הוסף לסימניות
לייזר, קצת איזון בגוונים (או שזה השתנה פה...) וזה מושלם... זורם יפה!

• הוסף לסימניות
תחליף אץ הירוק ללבן דחוף!!
חוצמזה יפה מאד,
את העיגול לא הייתי ממשיכה מתחת לאותיות, אלא הייתי חותכת אותו איפה שהרקע הירקרק (שצריך להחליף!) נוגע בעיגול. נראה לי ככה, לא? תלוי איך זה ייראה...

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאוד, תורני, חסידי וכל הערכים הנכונים נשקפים ממנו, כולל צל"ש על הזוית העולה שמוסיפה מימד רוחני ושאפתני נהדר.
אבל- לבטל את ההצללות וההבלטות המיותרות שפוגעות בקריאות ויוצרות בעיות בהדפסה. (בפרט בשורה העליונה המקושתת, שם התופעה חמורה יותר)
וכן צריך לתת את הדעת ל"קרניים" בתוך שטח העיגול הכחול, שבמסך נראים טוב, אבל בהדפסה עלולים שלא להיות מובחנים כלל.
ובכלל אני ממליץ לנסות ולצמצם את כל העיצוב לשני גוונים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות הקודמות לגבי הצבעים.
בעיני קצת מציק שיש יותר מדי "עלים" שיוצאים מהאותיות, וגם שכולם שווים בגודל. אפשר לשחק עם זה יותר. וכן חסר אלמנט ציורי ללוגו, למשל שביל. הלוגו לא נראה מספיק כמו סמל מוסד.
אגב, זה בעיה שיש פסוק בלוגו- זה מחייב בגניזה... צריך לברר איך לכתוב בצורה הפוטרת מגניזה.

• הוסף לסימניות
חוץ מהירוק, יפה!

אולי תנסה ללכת על הכיוון הזה:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 105.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה, גם אני לא אהבתי את הירוק , לדעתי גם לא כתום זה לא נראה מספיק רציני. אולי.. חום בהיר או מוזהב.

• הוסף לסימניות
בסה"כ מאוד יפה

בס"כ מאוד יפה אני באמת הייתי הולך על הצבע הכתום אולי זהבהב והייתי נותן לכיתוב זוית קצת יותר חדה ללמעלה בכדי להבליט יותר את המושג של עליה שהיא משמעותית מאוד בישיבה מהסוג שאתה עושה לה את הלוגו

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

כנל - לא אהבתי את הכתום!

• הוסף לסימניות
הביצוע יפה מאוד אך הכתום והירוק לא קשורים תנסה או כחול או לבן.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;290784:
לוגו יפה מאוד, תורני, חסידי וכל הערכים הנכונים נשקפים ממנו, כולל צל"ש על הזוית העולה שמוסיפה מימד רוחני ושאפתני נהדר.
אבל- לבטל את ההצללות וההבלטות המיותרות שפוגעות בקריאות ויוצרות בעיות בהדפסה. (בפרט בשורה העליונה המקושתת, שם התופעה חמורה יותר)
וכן צריך לתת את הדעת ל"קרניים" בתוך שטח העיגול הכחול, שבמסך נראים טוב, אבל בהדפסה עלולים שלא להיות מובחנים כלל.
ובכלל אני ממליץ לנסות ולצמצם את כל העיצוב לשני גוונים.

דברי טעם שייע. ולהמחשת הדברים:
קח 1 מכשיר פקס, 1 תדפיס של הלוגו (לא משנה הצבע) הנ"ל, ובצע את הפעולות הבאות: פקסס את הדוגמה לפקס' אחר, טול את הפלט, ובדוק מה שרד מהעיצוב המקורי. מה שנעלם - זה החלק המיותר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד נראה לי שהראשון יותר מושך .

• הוסף לסימניות
יפה מאד. איזה פונט זה? הוא מאד מאד יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה