כללי חו"ד לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
עד עכשיו זה היה הלוגו-
Asset 3.png
לאחרונה הבנתי שהוא לא מספיק קריא אז שיניתי טיפה
Asset 5.png
אשמח להערות מבחינת קריאות ומשאר בחינות...
מתלבט אם להוריד משהו כי הוא טיפה עמוס.
תודה!

• הוסף לסימניות
קודם כל, הלוגו מגניב ובהחלט מבליט את הייחודיות שלך כמעצב (שאני מכיר גם באופן אישי).
לדעתי הסלוגן ישב טוב יותר לפני השינוי.
אני גם הייתי בוחר את אותו הגופן גם לסלוגן וגם לדיסקריפטור (תיאור תחומי העיסוק שלך)
מחכים לראות עבודות שלך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לוגו יפה ממש! ועכשיו גם קריא! הוא מבוסס על כתב היד האמיתי שלך?
קצת מוזר שהאות ל במילה השניה כל כך שונה מה-ל הקודמת, הן כמובן לא חייבות להיות זהות אבל קצת הפריע לי שהן עד כדי כך שונות.
בקשר לעומס- אולי תשקול להוריד את השורה "האמנות שבעיצוב" זה ייצור מראה קליל יותר ויותר מתאים לחתימה הקלילה, אם אתה לא מוותר עליה אז לשנות לגופן שמופיע בשורה השלישית ולוותר על הליטוגרפיה שהיא אמנם יפה אבל יוצרת עודף אלמנטים

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות! זה בינתיים-Asset 6.png
לוגו יפה ממש! ועכשיו גם קריא! הוא מבוסס על כתב היד האמיתי שלך?
תודה! כן זה כתב היד שלי, השינוי בלמדים נובע מכך שהל' השנייה יורדת לתחילת הו'...
אני גם הייתי בוחר את אותו הגופן גם לסלוגן וגם לדיסקריפטור (תיאור תחומי העיסוק שלך)
תודה! ניסיתי לסדר גם את זה...

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות! זה בינתיים-צפה בקובץ המצורף 380412

תודה! כן זה כתב היד שלי, השינוי בלמדים נובע מכך שהל' השנייה יורדת לתחילת הו'...

תודה! ניסיתי לסדר גם את זה...
המשחק בסלוגן מיותר לענ"ד.
ובעצם כאשר חושבים על זה גם פירוט תחומי העיסוק בלוגו במקום שיש גם סלוגן הוא לא לכתחילה.
ואולי באמת אפשר לשאול למה הוא חייב להיות חלק מהלוגו.
הרי הלוגו לא מגיע בפני עצמו כמעט אף פעם.
אם זה בחתימת מייל אז אפשר לכתוב את תחומי העיסוק לצד הלוגו בצורה יפה ולא כחלק ממנו,
אם זה בכרטיס ביקור או בכל חומר שיווקי אחר גם ואף יותר.
אם זה בקרדיט במודעות שלך או בחומרים אחרים שאתה עושה בסטודיו ללקוחות לכאורה אפילו סלוגן אחד לא נהוג לשים אלה רק את השם של הסטודיו בלבד.
כך נראה לענ"ד.

• הוסף לסימניות
אם זה בקרדיט במודעות שלך או בחומרים אחרים שאתה עושה בסטודיו ללקוחות לכאורה אפילו סלוגן אחד לא נהוג לשים אלה רק את השם של הסטודיו בלבד.

בגדול העניין הוא שאם אני מעמד ספר והלוגו נמצא שם יראו שאפשר לפנות גם בנוגע לאיור ועיצוב וכן להפך- אם רואים את הלוגו על פרוספקט יבינו שזה גם עימוד ספרים וכו'...
אתה ממליץ רק את הסלוגן ובלי המשחק של האותיות?

• הוסף לסימניות
בגדול העניין הוא שאם אני מעמד ספר והלוגו נמצא שם יראו שאפשר לפנות גם בנוגע לאיור ועיצוב וכן להפך- אם רואים את הלוגו על פרוספקט יבינו שזה גם עימוד ספרים וכו'...
אתה ממליץ רק את הסלוגן ובלי המשחק של האותיות?
הסברת את שיקוליך בטעם.
ובאמת לפי העניין תחליט מה כדאי לשלב ומה לא. אני רק מעלה צדדים.
לגבי המשחק באותיות בסלוגן הייתי ממליץ לוותר עליו. לטעמי הוא לא מוסיף.

• הוסף לסימניות
אהלן אריאל,

כתב היד בלוגו החדש שלך הרבה יותר קריא. מכיוון שאתה עוסק בשלושה תחומים שונים, חתימת ידך היא אופציה מעולה ללוגו, בייחוד כאשר כתב היד שלך ייחודי ויפה.

אני ממליץ בחום לוותר על הסלוגן "האמנות שבעיצוב" לגמרי. זו קלישאה רווחת שהייתה נפוצה מאוד לפני כעשור, אך כיום סלוגן שכזה רק מכביד על הלוגו ולא עושה את הרושם הרצוי על הצופים בו, במיוחד כשיש שורת מיצוב מתחתיו.

בשורת המיצוב הייתי מוותר גם על המקפים המאוזנים, וממקם אותה איפה שנמצא כרגע "האמנות שבעיצוב".

אהבתי מאוד את השילוב בין החום-בהיר לשחור בכתב היד.

המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה