כללי חו"ד לוגו לפיננסים

• הוסף לסימניות
אם אפשר הערות והארות

קבצים מצורפים

• חושן 2010.jpg
    KB 193.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יש לכם רעיון איך אני מדגישה את ה 2010 בלי להוריד מהחושן כי העיקר פה זה החושן.
זה מספיק משדר יוקרה? זה משרד מאוד מאוד יוקרתי.
איך אני מעלה חדש לחו"ד? פה, באשכול הזה?

• הוסף לסימניות
הצלחתי. אשמח לתגובות. וכמה שיותר...

קבצים מצורפים

• חושן 2010.jpg
    KB 570 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי לעשות שהספרה 2 תהיה החץ? (עם הכיון כלפי מעלה)
וכן תנסי לצבוע את הכל באותו צבע. ורק את הספרה 2 לעשות זהב.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
שלום קטיפה,

קודם כל - כדי להעלות קבצים חדשים את יכולה או בעזרת עריכת הודעתך הראשונה באשכול, או על ידי פרסום הודעה חדשה וצירוף קבצים אליה (לחצי על "מצב עריכה מתקדם" כדי להעלות קבצים).

לגבי הלוגו - אם אכן מדובר במשרד יוקרתי, את צריכה לנקוט במינימליזם האפשרי מבחינה צורנית וצבעונית, לבחור בפונט ייחודי יותר ולנסות להפחית כמה שיותר במשחקים כמו עם ה"ן" וה-2010, שפוגעים בקריאות הלוגו ונראים פחות בוגרים.
ישנם צבעים אחרים שמשדרים יוקרה חוץ מזהב, במיוחד כאשר בסגנון שטוח הוא נראה יותר כמו חרדל ולא משדר יוקרתיות.

לסיכום, בינתיים:
1. צורה - אין הכרח להשתמש בסמל. אם כן, אז כמה שיותר פשוט, ושייבטא את הרעיון אותו המשרד מעוניין לשדר.
2. צבע - אפשר לשלב בנוסף לשחור / אפור צבע נוסף, גוון עמוק נותן תחושת יוקרה, וקשת הכחולים משדרת גם אמון.
3. פונט - להחליף לפונט ייחודי יותר. פונט בעל סגנון גבוה משדר יוקרה.

צריך לבדוק אם "יוקרה" היא אכן הערך שהמשרד צריך לשדר ללקוחותיו כדי להצליח. ביצעתם תהליך אסטרטגי כלשהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;2493062:
זה מספיק משדר יוקרה? זה משרד מאוד מאוד יוקרתי.

נראה כי כל מה שעמד מול העיניים זה הערך הזה...
אם לא היה כתוב בכותרת לפיננסים לא הייתי מצליחה למחש לאיזה עסק הלוגו.

פיננסים הולך לכיוונים קרים יותר ולכן הצבעים צריכים להיות בהתאם: קרים, מחושבים, מאופקים.

בתור התחלה- להוריד את האייקונים או למצוא משהו מינימליסטי אבל יחד עם זאת מספיק מובן.
לשפר טיפו, לעצב שורה 1 ולא 2

הצלחות!

• הוסף לסימניות
למצוא משהו מינימליסטי אבל יחד עם זאת מספיק מובן.
יש לך אפשרות לעזור לי בענין?
לא עולה לי בראש משהו שיכול לשרד זאת.
ועם זאת אני מצרפת עוד 2 סקיצות מקוכה שאולי יותר טוב

קבצים מצורפים

• חושן 2010.pdf
    KB 304.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
להשראה

צבעים וצורות

קבצים מצורפים

• stock-vector-vector-set-of-flat-business-chart-icons-187466375.jpg
    KB 537.2 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה