כללי חו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
נתקלתם בסגנון כזה?!

אתמול התקשר אלי אחד הבני דודים שלי וביקש שאכין לו לוגו לאיזו עמותה של יעוץ לבחורי ישיבות, אמרתי לו שאני מאד הייתי שמחה לעזור רק שאני ממש לא טובה בלוגויים, אז הוא אמר לא משנה, זה לא צריך להיות הכי מקצועי רק משהו נחמד, מאד פשוט... ואמר עוד כמה מילים טובות כמו סומך עליך שתעשי משהו טוב, מה שתעשי יהיה טוב.... ואני צריך את זה דחוף דחוף דחוף.....
מחוסר ברירה אמרתי כן, וכעת אני תקועה עם איזה לוגו צולע...
מישהו יכול לכוון אותי? איך לשפץ? לסדר?
חבל שבגלל לוגו לא מוצלח אף אחד לא ירצה להתיעץ איתם........;)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 629.2 · צפיות: 11
  • 83769.jpg
    KB 620.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
להחליף ד ח ו ף את הפונט השחור למשהו רשמי.
הראשון קרוב אבל עדיין לא לוגו.
מינסיון אישי, אלה שצריכים הכי פשוט - הכי בוררים.

• הוסף לסימניות
אהבתיאת הראשון - צריך שיפוץ בפונטים

• הוסף לסימניות
לוגו אמור לשדר את מטרת ואופי הארגון. זו דעתי.
מה לדוגמא? שילוב של איור אוזן או קווים של הד (כמו שיוצא מרמקול) וכדו'.
מה שכן, יש כאלו שיאהבו דווקא את ההכי פשוט בלי עומק, אבל אני לא יודעת אם זה נקרא לוגו...

• הוסף לסימניות
הפונט הראשי מעולה - ההבלטה מצליחה להסתיר את העובדה הזו.
בקצרה: אין צורך במשחקי אמבוס למיניהם - זה לא כנס חסידי בחסות וקסברגר.
מכיוון שהנושא הוא חשוב-תורני-מקצועי-דיסקרטי-ועוד כל מיני דברים שדורשים אמון, חשוב לבנות תדמית אמינה (רילייבול - ניתן להסתמכות) לגוף. אי לכך, אין מקום לפונטים רכים מידי המשדרים אווירת "שאנטי" חברית. אוזן קשובה - בהחלט (הפונט הראשי עושה זאת באיזון מופלא - איך באמת קוראים לו?). הגל התחתון מיותר, פה זה לא סלקום. גם לא "קדימה".
האוזניים התכולות לא בדיוק אוזניים, אלא סוגריים. וזה, לא משדר בטחון עצמי רב (...).

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
תותים, גם אני עשיתי דוגמא למה שהתכוונתי וראה זה פלא, בחרנו באותו פונט באקראי...
מה שכן, נראה לי שמה שעית יתאים יותר לחברת הייטק או לימודים גבוהים וכו' (מומלץ לשמור).
בכל אופן זה הסקיצות של מה שהתכוונתי...
צפה בקובץ המצורף 34742

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 673.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הם כבר הסתדרו, לקחו את הרעיון ושפצו אותו.

בכל אופן, תודה ע-נ-ק-י-ת !!! לכולם על היעוץ והביקורת הבונה. (בטוח הלוגו הבא יהיה כבר הרבה יותר טוב...)
תודה מיוחדת לתותים ו- eden7115 על הדוגמא שהעלו
ולהרשל'ה על הביקורת המפורטת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה