כללי חו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד והצעות לשיפורים תודה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 705.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
את השבילים בהחלט ניתן לראות.
איפה ההעצמה..??

• הוסף לסימניות
השני או השלישי...
החץ מזכיר לי הפירסומת של בנק פאג"י ...

• הוסף לסימניות
הראשון נראה לי מאוד מיוחד....ויפה!

השני יותר מביע את הענין של ההעצמה, עם החיצים כלפי מעלה..

• הוסף לסימניות
אני מסתכלת כבר כמה דקות על הלוגואים, ו... קשה להחליט...
כל אחד מהם יפה לעצמו. אבל, מדובר כאן במרכז 'העצמה', והחיצים קצת משדרים ההיפך, אולי אפשר להפוך אותם כלפי מעלה, ולא מטה.
להבליט את ה'העצמה'​

• הוסף לסימניות
נני5 התודה בטעות

ולגבי הלוגו השלישי מבחינה מקצועית הכי יפה ולא מקושקש
יש בו קצת משמעות של משהו עוצמתי שמשדר על בשבילי
אבל זה נראה לי לא מספיק

• הוסף לסימניות
החיצים גורעים
השלישי טוב מבין כולם - יש צורך עוד לעבוד עליו

• הוסף לסימניות
השני מקסים! החיצים לכיוון מעלה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על השלישי
הרבעי ה - ם גורם לשבילים

• הוסף לסימניות
אני על השני..
יפה מאד!!

• הוסף לסימניות
לדעתי, השלישי יותר מתאים לשבילים.
גם בכך שהבי"ת מנותקת קצת מהמילה "שבילי", זה יותר מתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה