???נכתב ע"י st28;311251:בנוגע ל-T
עד כמה שאני למדתי--לוגו לא אמור להיות קריא,
נכתב ע"י קופי סנטר;311263:???
אז מה כן???
אני לא מומחה גדול, אבל לפי מה שאני מבין לוגו צריך להיות משהו קליט, ושזה יתחבר בראש תמיד עם מה שעומד מאחוריו.
ופה, שהלוגו הוא לבד בצד בלי שום כיתוב, וודאי שצריך להבין אותו!
מומחים אני לא, אבל בכל זאת....נכתב ע"י st28;311251:בנוגע ל-T
עד כמה שאני למדתי--לוגו לא אמור להיות קריא,
ואם יש איזה צורה...זה כן קריא??
אשמח לשמוע את דעת המומחים בנידון,
,
כל הנ"ל נכון כשיש ליד זה את התוכן המרכזי כגון: "מאפיית יעלה" וליד זה שיהיה לא יודע מה... אבל כשאין את המסר-השם וכדו' ליד הרי צריך שבלוגו עצמו יהיה משהו שיתחברו אליו ויקלטו אותו.נכתב ע"י st28;311265:משהו קליט הוא לאו דווקא משהו מובן...
רוב הלוגואים עם קישקושים למינהם ממש ממש לא מובנים..וקליטים
נכתב ע"י st28;311265:משהו קליט הוא לאו דווקא משהו מובן...
רוב הלוגואים עם קישקושים למינהם ממש ממש לא מובנים..וקליטים
נכתב ע"י smeshi;311301:הייתי מציעה לנסות ליצור את הT מהחלל השחור. מובן? כי אם לא אני ינסה להראות.
נכתב ע"י st28;311325:מובן,מובן,
ניסיתי---אבל זה לא זה...
ניסיתי גם להפוך ה-T ולעשות אותה כמו אות קטנה(t) --אבל גם לא..
חשבתי שיעשו לי כאן חיים קלים...מסתבר שלא![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים