כללי חו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
איזו מהואריאציות הכי לענין?
מדובר באפליקציה לזמני תפילה

קבצים מצורפים

• שיפורים לוגו 1.pdf
    KB 98.8 · צפיות: 168
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!

הפונט מתאים בול
הצבעים יפים ועדכניים
לדעתי הכחול הכי נכון

הניקוד הרוקד נותן הרגשה ילדותית משהו.
למה יש את סימון המקום? מדובר על זמני תפילה או על מקום?

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
לדעתי אין צורך בניקוד קמץ, בפרט צרם לי שהוא עקום, לא זורם.
מבין הצבעים, הצהוב קולע. באופציה של הלוגו על רקע צהוב, שיהיה בלי קו מתאר שחור על המליה "זמני"
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
ממש יפיפה!
הצהוב והתכלת נראים האופציות שהכי מוצלחות בעיני
ובאמת כמו שאמר 'בול 613' גם אני חושבת שאפשר לוותר על הקמץ ולראות איך זה יוצא

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
אהבתי כל כך! איזו חשיבה יצירתית... איזה עיבוד נתונים... את פשוט א-ל-ו-פ-ה!!!
וכל כך הרבה מבחר ללקוח... פשוט שירות למופת!!

תכל'ס איזה לוגו-הראשון באמת הכי מוצלח, אבל הוא מביע לי קשר רק לתפילת שחרית. אם האפליקציה (כמו שאני מבין) מיועדת לכול התפילות, יותר מתאים השחור וחום-נחושת (האחרון) או השני של התכלת.

עוד סתם טיפ, אולי אפשר לנסות לשלב בצורה פשוטה בין שעון לסידור או אלמנט אחר שמתקשר לתפילה, אולי זה קצת יהיה יותר טוב אבל עם הלקוח אוהב את זה אין סיבה לנסות לשכנע אותו, זה באמת לוגו פצצה.

מאוד מאוד מיוחד! קו נקי וכל כך מתאים...
הצלחות!

• הוסף לסימניות
שימי לב רק שלא יהיה עומס של פריטים בלוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה