כללי חו"ד - לוגו

• הוסף לסימניות
אנו חוו את דעתכם על לוגו לחברה שמוכרת פלאפונים, (וכל הקשור לזה)

קבצים מצורפים

• Diamond Wireless.jpg
    KB 204.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על השלישי רק עם צבעים שונים

• הוסף לסימניות
גם אני בעד השלישי עם צבע אחר (השני מצויין אבל לא מספיק יוצא דופן בתחום)
אולי אדום ואפור?
או הכחולים שלמעלה

• הוסף לסימניות
כולם יפים ומשדרים מקצועיות!
אם כי נראה לי שהטקסט הוא בלוק מידי ואין הפרדה, אולי מילה אחת לצבוע בצבע שונה מעט?
את השני מאד אהבתי.

• הוסף לסימניות
מס 2
רעיון טוב לצבוע מילה. אות

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני
אפשר לנסות לצבוע אחת מהאותיות באותו אפור שיש לך שם

• הוסף לסימניות
כולם נראים מקצועיים, וחשבו על כל אחד ואחד.

אני חושבת ללכת על השלישי, להשאיר את הריבועים בצבע בולט - כתום/אדום ואת השאר לבצבע כהה יותר כמו הכחולים למעלה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מס' 2, אבל לא לחבר את הi. או כמו שציינו קודם, לשנות צבע של אחת השורות ואז להשאיר מחובר והצבע יתחלף במעבר.

• הוסף לסימניות
השלישי בצבע הייטקיסטי יותר

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על הערותכים החשובות, אז הלקוח לקח את לוגו מספר 2 בלי שום שינוי, (לא הספקתי לראות את כל ההערות והוא כבר החליט)

• הוסף לסימניות
השני מצוין, גם השלישי. הצבע הטורקיז מאד מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה