כללי חו"ד לכרטיס ברכה.

• הוסף לסימניות
ראש השנה עבר... אבל אני צריכה את חו"ד לכרטיס ברכה לתיק עבודות.
אז.. תגיבו... אני חדשה פה...
תודה!

קבצים מצורפים

• כרטיס לשנה טובה.jpg
    1.8 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד!
מפריע לי בעיניים ה"כמוני" שעולה על המסגרת,
וכן הכף של הדבש שמקשה על קריאת ה"שנה טובה".
אניי חושבת שכדאי קצת לעלות את המילים "שנה טובה ומתוקה" למעלה יותר וכן פחות רווח בין השורות וגם כאן לשים לב שלא ייגע במסגרת,
ואת הדבש תורידי קצת יותר למטה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
חלום!
מסגרת הזהב מרשימה מאד!
מצטרפת להערות שכתבה מרגלית

• הוסף לסימניות
הרעיון והביצוע מעולים!
הפונט קצת מפריע לי, חפשי פונט יותר חדשני.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים, הכיתוב "שנה טובה" לא ברור בגלל כף הדבש לענ"ד תורדי יותר למטה את הכיתוב המדובר שימוקם בין כף הדבש(שכף הדבש תיגע מעט בחלק העליון של האותיות) לתפוחים וכן את המסגרת היפה להקטין מעט וכך ה"כמוני" יהיה ברור יותר. בהצלחה!!:)

• הוסף לסימניות
גם לי הפונט הפריע,
כדאי לשנות.
סה"כ - נחמד.

• הוסף לסימניות
המסגרת מעט כבדה לדעתי
לא מתחברת עם השאר
אם משאירה נסי לצרוב טוב יותר את איזור הפיתוחים

הכיתוב לא יושב במיקום טוב בגלל כפית הדבש
כנל המילה כמוני
נסי למצוא מיקום טוב יותר
ואכן פונט אחר יהיה עדיף

• הוסף לסימניות
מצטרף לקודמי
בכלליות עיצוב נחמד מאוד

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגבים!!!
אתקן בע"ה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה