כללי חו"ד ללוגו הראשון שלי >>>

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמייא

הלוגו הראשון שלי.
אשמח לקבל הצעות, שיפורים, וכו' אבל לא גרנדיוזים כי בכל זאת -- זה הראשון.
(אה -- וגם מחמאות)

לוגו לחנות אקססוריז לנערות שאוהבות סטייל ואופנה. אני מתארת לעצמי שאתם מכירים כמה וכמה חנויות אקססוריז מוכרות.

נ.ב. הלוגו לא מיועד לשום חנות אמיתית ולכן הפרטים שכתובים יצאו הישר מהדמיון.
ושכחתי לכתוב שהמורה שלי עזרה לי מאד ולולא היא - זה לא היה יוצא כך

מוקאפ פונפונים.jpg
Untitled-1.jpg
ללל.jpg

• הוסף לסימניות
לא להאמין שזה ראשון...
יפה ומקצועי

• הוסף לסימניות
ושימו לב שיש באמת כזה אתר. לא ייאמן, לאחר שיצרתי את הלוגו עם ה'לינק' בדקתי וראיתי שקיים כזה אתר ויש לציין שבתחילת העבודה כיוון שאינני גרפיקאית מקצועית רציתי לקחת 'פונפונים' מהצורה של כוכב מלא בצלעות מאילוסטרייטור והמורה אמרה שזה לא טוב וזה יכול לצאת מטושטש וכו וכו
והנה תמונה מהאתר (להם יצא מטושטש)...
ponponimlogo6.png

• הוסף לסימניות
שלך אבל הרבה יותר מקצועי וסתם תשימי לב שיש מלא בעלי עסק באותו שם כמו לדוגמא: הלפרין
זה שם של חנות משקפים ושל חנות רהיטים קיצור זה מהמם בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!! ממש מתוק. בעיקר נהניתי מהצבעים.

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים, ובשביל ראשון - מטורף. עבודה יפהפייה!

כמה המלצות להמשך הדרך:

1. להקפיד על רווחים שווים.
כרגע הרווחים אינם שווים בין העיגולים, השתמשי בכלים של התוכנה עמה את עובדת כדי ליישר אובייקטים באופן מדויק.
2. שילוב הצבעים טעון שיפור. יש גוונים מסוימים שמשתלבים טוב יותר בהרמוניה, במיוחד אם כל צבע נועד כדי לשדר מסר אחר. השתמשי באתרים ייעודיים למציאת שילובי צבעים נכונים.
3. זרימת הלוגו הייתה נכונה יותר לו הכדורים היו עולים אחד על השני בסדר ההפוך. אבל זו הערת OCD... את לא חייבת להתייחס אליי. :rolleyes:

המון הצלחה!

נ.ב.
הסלוגן הזה מ-ת-נ-ש-א! :eek:

• הוסף לסימניות
לדעתי הסלוגן מתאים בול לבריף. יחד עם זה שהוא נשמע קצת מתנשא... ואולי אפילו בגלל זה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!! כיף לי לשמוע מחמאות מהמומחים
1. להקפיד על רווחים שווים. כרגע הרווחים אינם שווים בין העיגולים, השתמשי בכלים של התוכנה עמה את עובדת כדי ליישר אובייקטים באופן מדויק.
גם אני חשבתי ככה קצת אבל המורה שלי אמרה שככה זה אמור להיות וזה יותר טוב
2. שילוב הצבעים טעון שיפור. יש גוונים מסוימים שמשתלבים טוב יותר בהרמוניה, במיוחד אם כל צבע נועד כדי לשדר מסר אחר. השתמשי באתרים ייעודיים למציאת שילובי צבעים נכונים.
באמת זו הייתה התלבטות קשה. בהתחלה עלה לי הצבעים תכלת ורוד ואפור והיה דיון שלם על כך כיוון שאפור זה אפרורי ולא מתאים ותכלת וורוד זה ילדותי בוא נגיד שקצת הבנתי והשארתי את הצבעים כסוג של ברירת מחדל
3. זרימת הלוגו הייתה נכונה יותר לו הכדורים היו עולים אחד על השני בסדר ההפוך. אבל זו הערת OCD... את לא חייבת להתייחס אליי. :rolleyes:
תודה אולי אנסה זאת מעניין איך יצא
הסלוגן הזה מ-ת-נ-ש-א!
ושוב- לא היה לי מה לכתוב ואז עלה לי הרעיון הזה וזה היה נשמע לי מעולה. אבל תגיד מה שתגיד אני לא אתווכח כל אחד והטעם שלו?! הלוואי וזה היה הדבר הכי משמעותי בלוגו :confused::confused:

• הוסף לסימניות
היי מירי,
נסי להתבונן על כל אספקט בלוגו כאילו הוא החשוב ביותר. השלמות נמצאת בפרטים הקטנים.

לגבי הרווחים בין העיגולים - המורה שלך אמרה לך שרווחים לא שווים במקרה כזה אמורים להיות ככה וזה יותר טוב?! מוזר מאוד. זה פשוט לא תקין. זה נראה טעות חובבנית.

לגבי הצבעים - ממליץ לא להתייחס למרכיב חשוב כמו צבע כברירת מחדל. החלטת שאפור, וורוד וירוק הם הצבעים שמתאימים לרוח המותג? מעולה! מצאי גוונים שלהם שמשתלבים היטב.

לגבי הסלוגן - אני מניח שאת לא קופירייטרית, הכל בסדר, רק שוב - להתייחס לכל דבר כאילו הוא הדבר הכי משמעותי בלוגו.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
לגבי הצבעים - ממליץ לא להתייחס למרכיב חשוב כמו צבע כברירת מחדל. החלטת שאפור, וורוד וירוק הם הצבעים שמתאימים לרוח המותג? מעולה! מצאי גוונים שלהם שמשתלבים היטב.
לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה אם זה מעולה למה למצוא גוונים?
וברור שאני לא אשתמש כברירת מחדל. פשוט בגלל שזה הראשון ולא היה לי יותר כח להשקיע וזה גם לא למשהו מסויים אז כרגע יש דברים שאני פחות מתמקדת ובהמשך אתמקד יותר כשאבין את הנושא לעומק

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה אם זה מעולה למה למצוא גוונים?
וברור שאני לא אשתמש כברירת מחדל. פשוט בגלל שזה הראשון ולא היה לי יותר כח להשקיע וזה גם לא למשהו מסויים אז כרגע יש דברים שאני פחות מתמקדת ובהמשך אתמקד יותר כשאבין את הנושא לעומק

צבעים אלו לא גוונים. כמעט כל צבע אפשר לשלב יחד, ואני בטוח שניתן למצוא שילוב של וורוד, ירוק ואפור - אך צריך למצוא את הגוונים המתאימים של הצבעים האלה כדי שהשילוב יעלה יפה.

בכל אופן, הערותיי נועדו רק כדי לשפר. בבקשה אל תיפגעי מהן. בל"נ לא אגיב בעתיד לאשכולות דומים אם זה גורם לאי נעימות. המון בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל, המוקאפ מוסיף המון... תמשיכי להשקיע!

אהבתי את בחירת הפונט,
ממש מרגיש לי כמו פונפון מפונפן :)

מה דעתך על כזה כיוון?
פשוט היה לי קצת קשה עם זה שהעיגולים מידי סימטריים,
ולא רכים וגמישים כמו פונפונים.

Untitled-1.jpg

בהצלחה הלאה בלימודים,
עם השקעה כמו שלך, תגיעי ב"ה מאד רחוק!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צבעים אלו לא גוונים. כמעט כל צבע אפשר לשלב יחד, ואני בטוח שניתן למצוא שילוב של וורוד, ירוק ואפור - אך צריך למצוא את הגוונים המתאימים של הצבעים האלה כדי שהשילוב יעלה יפה.

בכל אופן, הערותיי נועדו רק כדי לשפר. בבקשה אל תיפגעי מהן. בל"נ לא אגיב בעתיד לאשכולות דומים אם זה גורם לאי נעימות. המון בהצלחה!
חס וחלילה ממש לא נעלבתי. רק שהראש שלי הוא אחד כזה שרוצה להבין כל דבר עד הסוף והוא נהנה להתווכח (:p) עכשיו ברוך ה' הבנתי יותר ואני מחכה ומאד שתגיב באשכולות הבאים ובאמת התרגשתי ש @חיים בניסטי אחד מהאלופים במקצועו בא להגיב באשכול צנוע כשלי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה