כללי חו"ד ללוגו--- התלבטות--- מה הכי טוב?

• הוסף לסימניות
לוגו למכירת עוגות יוקרה לאירועים,
מעלה גם לבקשת הלקוח,
אשמח לחו"ד מהמקצוענים כאן!
לוגו עוגות לחוות דעת.jpg

• הוסף לסימניות
אגב- הצבעים משובשים כאן לגמרי,
אז אל תתייחסו לצבעים כלל...

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אהבתי הכי את 3
אבל כולם מושלמים!

• הוסף לסימניות
סקיצות יפות!

אך אם זה אכן -
לוגו למכירת עוגות יוקרה לאירועים]
הסגנון לא כ"כ משדר יוקרה
ו-1 ו-4 עם הקאפקייק ממש לא מתאימים.

ב-3 השם של העסק לא מובן כשזה מחולק לשתיים.
הסלסולים בפונט של 2 - כיוון מעניין, שווה להמשיך עם זה הלאה.

המון המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
@קלרינט תודה על הפרוט!!
מכוון ממממש!
מה לגבי מס' 3??
ולגבי 2--- האם זה קריא מספיק?
תיקנתי את ההודעה הקודמת שלי, היה שם בלגן במספרים :(
תסתכלי שוב.

2 קריא, אבל קצת ארוך...
בכל"פ, הוא הכי בכיוון של יוקרה וכו'.
תמשיכי לנסות עוד, בסגנון הנ"ל

• הוסף לסימניות
@קלרינט סכמה בצורה מדוייקת את ניתוח הלוגואים.

הכיוון של 2 הוא הכיוון שאת צריכה להמשיך לעבוד עליו. מכל הלוגואים, הוא הכי בכיוון. 1ו-4 עם הקאפקייקס - האייקון עממי מאד. 3 מבולבל לגמרי.

נסי לערוך מחקרון קטן מה משדר יוקרה. שאטרסטוק פתוח לך? אם כן, חפשי 'יוקרה', 'פטיפור', 'גורמה', ועוד מילים בתחום הקונדיטוריה והאוכל הסטייליסטי, ותראי אלו תמונות הוא מציע לך. זה יכול לתת לך כיוון מצויין להשראה.

במקביל, לכי תבדקי בדריבל, אם זה פתוח לך, מה אנשים עשו למאכלי גורמה. אל תחפשי רק לוגואים, תחפשי עיצובים אפשריים. יתכן שתמצאי רעיון דווקא בתפריט או בכרטיס ביקור.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המכוונים!!! ממש ממש עוזר!!!
מעלה עוד סקיצה על הרעיון של מס' 2 שהבנתי שהכי מתאים לדעתכם--
האם יותר טוב?
הדמיה לוגו.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!

מעניין אותי מה המקצוענים כאן אומרים--
יכול להיות שהיתה לי טעות בהגדרה---
מדובר בקונדיטורית שמכינה ומוכרת עוגות לכינוסים משפחתיים ולאירועים פרטיים,
לעסקים, חברות, ישיבות צוות וכו'
עוגות אישיות / עוגות עם לוגו שמשתלב בעוגה וכד'

זה משנה?

כי אני אהבתי את הלוגואים הקריאים יותר
(1 ו-4 )
ואגב הצבע ממש לא טוב כאן, זה בעצם בורדו ורוד- כהה)

האם הם מתאימים להגדרות הנ"ל?

• הוסף לסימניות
הכל באמת באמת יפה, פשוט תענוג לעיניים (ולפה...)
הכי אהבתי את 2,3 אבל מה זה שווה שאני אומרת מה הכי אהבתי? אסביר למה:
לוגו 1 ו- 4 אומנם יפים וקריאים ביותר אך האיור של המאפינס הוא לא הכי יוקרתי בעולם ואולי קצת נדוש?
3 הכי אהבתי אך כפי שאמרו מעלי, לא משדר יוקרה בדיוק, תשמרי את זה למשהי שרוצה פחות יוקרתי
2 הכי מהמם בסופו של דבר והכי מתאים, בקשר לצבעים לא אומר כלום כי אמרת שזה כלל לא זה, בקשר לכוכב שהוספת הוא חמוד, אם הוא בא לשדר יוקרה זה אכן מוסיף, ואם סתם שמת את זה תורידי, אם כבר הייתי הולכת אולי על כוכב בצורה שיזכיר קצת את הרעיון (קונדיטוריה) אבל לאו דווקא
בהצלחה רבה! את מאד מוכשרת!!!

• הוסף לסימניות
לחפש לך פונטים קריאים אבל יוקרתיים? יש חיה כזאת, באנגלית.
תחלצי מהתיקיה ותבדקי מה יכול להתאים לך.

קבצים מצורפים

• פונטים באנגלית.rar
    2.9 MB · צפיות: 49

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה