כללי חו"ד ללוגו--- התלבטות--- מה הכי טוב?

• הוסף לסימניות
לוגואים חמודים כל אחד בכיוון שלו :)
השלישי מתוק
רק שלא טוב לשים את שם העסק במרווח כזה
חשבתי של העסק הוא CAKE והפרמיום זה עבור מותג איכות או משהו כזה..

לגבי הלוגו האחרון שהעלת
לא יודעת אם הסיטואציה שעלתה לי זה בעיקבות הראשון בינואר שהיה לפני שבוע.. ;)
אבל עלה לי ישר עץ אשוח.. (הקצפת בצורת העץ + כוכב)

בהצלחה מרובה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם
ממש על כל תגובה-- זה מקדם!!
אני מעלה עוד כמה אופציות ב2 סגנונות- של השני והשלישי
ו @וו (לא יודעת אם הצלחתי לתייג אותך)- בחלקם הכנסתי את הפרימיום לתוך העיגול-- אז אולי יותר טוב?)
אשמח לעוד הערות/ הארות / חו"ד / כיוונים / --- ובקיצור: מה הכי טוב?
תודה!!!
לוגו-------01.jpg

• הוסף לסימניות
1-3 הקצפת עושה רושם מבולגן...

אחרי שכתבת שזה גם סוג של עוגיות וכו'
אז אולי הכיוון של העיגול כן מתאים.
ואז כדאי לבדוק שילוב של 5 עם 6

ממליצה לך לחדד את הבריף, ביחד עם הלקוחה.

• הוסף לסימניות
1 - איזון טוב בין הלוגו לאובייקט. שורת המיצוב, אגב, קחי ממס' 2, ואם את רוצה ניתוח טוב - תעלי בגרסת שחור לבן. הצבע אח"כ.
2 ו-3 - כמעט אותה גברת בשינוי אדרת. תאומים דומים, כמעט זהים. האייקון גדול מדי. אגב, האייקון מתכתב מצויין עם הפונט!
שורת המיצוב - קודם תבדקי בגרסת שחור-לבן מה ואיך, אח"כ תצבעי.

4-5-6-7-8 - צורת החותם. משדר איכות, אמינות. בתור שכזה - אין מצב להשאיר טקסט, ולא משנה איזה, מחוץ לחותמת, לכן 4, 7 ו-8 יוצאים מהמשחק. נשאר לך להתלבט בין 5 ו-6...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם
ממש על כל תגובה-- זה מקדם!!
אני מעלה עוד כמה אופציות ב2 סגנונות- של השני והשלישי
ו @וו (לא יודעת אם הצלחתי לתייג אותך)- בחלקם הכנסתי את הפרימיום לתוך העיגול-- אז אולי יותר טוב?)
אשמח לעוד הערות/ הארות / חו"ד / כיוונים / --- ובקיצור: מה הכי טוב?
תודה!!!
צפה בקובץ המצורף 426564
כן הצלחתי לתייג אותי.. :)

אלו בעיגול מאוד יפים, אבל עדיין.. אני לא קוראת את פרימיום כחלק משם העסק.
הרעיון ב 2 מאוד חמוד עם הקצפת שמתחברת ל P, רק לדעתי זה עדיין לא לגמרי מלוטש טוב.
גם כפי שכתבתי העיגולים טובים אבל צריך לראות את השם בצורה רציפה.

הייתי מציעה לך לנסות רגע לצאת מהתהליך הזה
לראות השראות בדריבל או בפינטרס וכד', גם בגוגל תוכלי לראות תוצאות טובות
ההשראה הזאת רק תייטיב לך. ותכוון אותך יותר לפי דעתי.

בהצלחה מרובה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפרוט!
לראות השראות בדריבל או בפינטרס וכד', גם בגוגל תוכלי לראות תוצאות טובות
כבר ייעצו לי כמה, ועוד קודם ברור שלכל תהליך הכנת לוגו אני מסתכלת בהשראות, זה נותן כיוון!!!
הסתכלתי גם בדריבל גם בשאטרסטוק וגם בפינטרס
יש בהם הרבה מהרעיון של העיגול/ חותמת, וחלק לא,
חלקם שם יותר ילדותיים - סוג של שוקולדים -- לא מתאים לי,
אבל מה שהכנתי זה אחרי עיון ממושךךךךך באתרים אלו.
ההע/ארות כאן ממש מכוונות,
אבל אם להתייחס לסקיצות האחרונות שהעליתי- שמחולקות ל2 סגנונות-
עדיין לא יצאתי מספיק ברורה מה יותר טוב: סגנון החותמת או הקצפת בלבד.. כל אחד אומר משהו אחר...
ממתינה לעוד תגובות--
תודה לכולכם!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!!!
אני חושבת שהבילבול נובע מחוסר הבנה,
בתחילה רצית לשדר עוגות יוקרה! לאירועים ואז מס' 2 (מהראשונים) היה הכי בכיוון
אח"כ הסברת הובן שזה משהו קטן יותר (נשמע יותר מכירה ביתית) ואז האחרים יכולים יותר להתאים. לכן אמרו כאן מעלי שצריך לחדד את הבריף...
לגבי הסקיצות האחרונות, אם את עומדת על יוקרתי הייתי נשארת על 2,3 אבל, יש קצת בלאגן
אולי לנסות פונט קריא יותר (למרות שהוא מהמם ומתאים בול לקצפת), אולי צבע אחיד והקצפת צבע שונה, אולי בשני שורות, אולי ללכד את הקצפת עם אחת האותיות...

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה