כללי חו"ד ללוגו---חנות נעליים

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם אחרי המיתוג,פמלי יהיה גדול כמו קוקה קולה......עשינו את זה.....
אני חושבת ששתי המילים צריכות להתחבר כמו שכתבת "מקשה אחת".
ממש,אבל ממש כמו קוקה קולה.

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!!!
כמו שכתבו לפני כדאי לטפל ב-פ (להכניס את הקו פנימה יותר)' וב-י' (לקצר) - ולדעתי זה יהיה מקסים.
אולי כדאי להוסיף איזה אלמנט מקשר (שאולי גם יתקשר לנעליים) שיוכל לחזור על עצמו במיתוג.
(ואם בקוקה קולה עסקינן - דוגמת ה"גל" שלהם שחוזרת כל פעם בוורייאציה אחרת של בועות, פרפרים וכו' - היא דוגמא מצויינת).
המון בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי.
רק תשבללי יותר את הפ' ותוסיפי י', וזה יהיה קריא.

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי, סגנון שונה ונחמד! וכמו שהאירו לגבי הי'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;415543:
למדתי את נושא הלוגואיים ממיטב המרצים בתחום.
לא זוכרת שמישהו אמר שהוא אמור להיות קריא...
הוא אמור להיות קליט.

עוד סיבה לא ללמוד בקורס - - [ואם לא אמרו, אז לכן?]

אם הוא לא קריא, איך הוא יהי' קליט? אני מתאר לעצמי שאחד שמדפדף בעיתון לא יתעכב מדי הרבה זמן כדי לקלוט מה מסתתר במילה, התוצאה תהי שהוא לא נקרא ולא נקלט - - לא?

• הוסף לסימניות
לגבי הדיון אם צריך להיות קריא או "רק קליט"
אני חושב שלוגו, ובמיוחד כזה שמבוסס על טקסט בלבד (typeface) צריך בהחלט להיות גם קריא.

חלק מהמטרה של הלוגו היא גם הטמעה של שם המותג בתודעת הצרכן.
אם שם המותג לא עובר בצורה ברורה, זה פוגע בזכירות של המותג.

לדוגמה, זה מה שקרה לחברת "לילי" עם לוגו שנראה קצת כמו "עלילי"

צפה בקובץ המצורף 64758
צפה בקובץ המצורף 64757

קבצים מצורפים

• lily_d.jpg
    KB 66.3 · צפיות: 17
  • lily_b.gif
    KB 31.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;416199:
לגבי הדיון אם צריך להיות קריא או "רק קליט"
אני חושב שלוגו, ובמיוחד כזה שמבוסס על טקסט בלבד (typeface) צריך בהחלט להיות גם קריא.

חלק מהמטרה של הלוגו היא גם הטמעה של שם המותג בתודעת הצרכן.
אם שם המותג לא עובר בצורה ברורה, זה פוגע בזכירות של המותג.

לדוגמה, זה מה שקרה לחברת "לילי" עם לוגו שנראה קצת כמו "עלילי"

צפה בקובץ המצורף 64758
צפה בקובץ המצורף 64757

עד לרגע זה חשבתי ששם החברה הזו הוא אכן "עלילי". אני לא מבינה - לשם מה היה צורך בתוספת הזו מימין?

• הוסף לסימניות
לדעתי הכיוון של הלוגו מצויין. דווקא האותיות האלה משדרות וותק - ועם זאת עדכניות. וזה מצוין לעסק חדש וטרי שרוצה לשדר גם אמינות ונסיון (שאין לו)...
צריך ליטוש על מנת שיהיה ברור, כמובן.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הדוגמא ששיע הביא טובה.

השם צריך להיות קריא.

בסך הכל הלוגו טוב, רק טיפה יותר קריאות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;416286:
לשם מה היה צורך בתוספת הזו מימין?

בכדי שהלוגו יקרא גם באנגלית lily

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;415540:
מה לעשות ובציבור החרדי לא יודעים לקרוא באנגלית????
בכ"א בעל החנות התעקש שזה יכתב בעברית....

לפי מה שאת אומרת שלוגו צריך להיות קליט ולאו דוקא קריא אז מה הבעיה באנגלית?
אני לא מתיימרת להתווכח עם בעל העסק חלילה אבל אני עדיין חושבת שאנגלית יהיה הרבה יותר טוב. והגרסה שלך בעצם רק מחדדת את הגישה שלי. לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;416286:
עד לרגע זה חשבתי ששם החברה הזו הוא אכן "עלילי". אני לא מבינה - לשם מה היה צורך בתוספת הזו מימין?

למי זה מפריע איך קראת לזה? העיקר שזה נקלט לך טוב בעין?

• הוסף לסימניות
לא מבינה בלוגואים (אכן גם לא למדתי בשום מקום)
אבל בעייני זה יפה מאוד ++
הזרימה מיוחדת ואם בנית את האותיות לבד אז בכלל מדהים

• הוסף לסימניות
האמת, לא אהבתי בכלל. כמו שאמרו כבר לפני מה הקטע לכתוב מילים באנגלית באותיות עבריות? וכן הכתב לא קריא במיוחד.
מה שכן מקבלים בקורס הזה זה בטחון עצמי ברמות... שזה דבר חשוב בפני עצמו לעבודה מול לקוחות. (בחיים לא הייתי מעיזה להשוות עבודה שלי לקוקה קולה ;))

• הוסף לסימניות
שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;416550:

וברכה :)

אגב, כשנכנסים לפה פעם ראשונה אומרים ש--ל--ו--ם בקול רם וברור (וקליט וקריא..) ולא ככה סתם...

• הוסף לסימניות
סתם כדרך אגב אם איני טועה גם הלוגו של החנות פמילי סנטר בב"ב כתוב בעברית על אף שהמילים באנגלית ואת ST28 אל תתיחסי לכל ההערות הקוטלות קחי לך רק הארות בונות עלי והצליחי לפ התיק עבודות שלך המצורף יש לך אפשרות לפרוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;416640:
סתם כדרך אגב אם איני טועה גם הלוגו של החנות פמילי סנטר בב"ב כתוב בעברית על אף שהמילים באנגלית ואת ST28 אל תתיחסי לכל ההערות הקוטלות קחי לך רק הארות בונות עלי והצליחי לפ התיק עבודות שלך המצורף יש לך אפשרות לפרוח
קודם כל תודה,
ואני דווקא מתייחסת לכל הערה ובודקת את הנאמר...(לשם שינוי מאלא שמעלים ע"מ לקבל מחמאות) כי עבודות טובות שאני שלמה איתם אני לא מעלה...
לשמחתי אני לא מזלזלת באף תגובה.

לגבי הלוגו בעל החנות עדיין בבירורים אם להחליף או לא,כי מיצד אחד זה כבר מוכר,מצד שני יש קהל רחב שקורא לו פמלי סנטר כי לא יודעים לקרוא אנגלית טוב...וזה ממש מפריע לו,
אם הוא יחליט לשנות ,נלטש את הלוגו כמו שצריך ,ובהחלט זה הכיוון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה