כללי חו"ד ללוגו---חנות נעליים

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לציין, שלמעט ההערות על הקריאות ועל העברית/אנגלית, הלוגו נראה מהמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;416832:
רציתי לציין, שלמעט ההערות על הקריאות ועל העברית/אנגלית, הלוגו נראה מהמם.

תודה רבה! זה ממש מעודד...

(לא בציניות...כי אני אישית אהבתי תכיוון שלו, כמובן שללטש פונטים שיצרתי לבד זה מלא מלא עבודה והחלטתי קודם לראות את התגובות כאן...
ללולא התגובות האחרונות הייתי נוטשת אותו :eek:...)

• הוסף לסימניות
הבניה של הלוגו אכן יפה וניכרת השקעה.
בתור בני ברקית הקטע של האנגלית לא מפריעה לי כי השם כבר ידוע בכתיבתו עברית.
הלוגו ממש מזכיר לי סבון לנשים בשם "פמינה" גם בצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;417147:
הבניה של הלוגו אכן יפה וניכרת השקעה.
בתור בני ברקית הקטע של האנגלית לא מפריעה לי כי השם כבר ידוע בכתיבתו עברית.
הלוגו ממש מזכיר לי סבון לנשים בשם "פמינה" גם בצבע.

זה מה שאני מצאתי ברחבי הנט לגבי הלוגו שאמרת...
מעבר לצבע אני לא רואה שום קשר,
וכתבתי כבר בהתחלה שהלוגו הוא בצבע לבן,

קבצים מצורפים

• pnhbv.jpg
    KB 6.1 · צפיות: 13
  • fffffff.jpg
    KB 4.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
שאלה כללית בקשר לקריאות--
לדעתי הבעיה הגדולה היא שהמוח שלנו לא מכיר מילה כזאת בעברית ולכן קשה יותר לקרוא אותה,
מעבר לזה שזה אכן דורש ליטוש רציני...

תקנו אותי אם אני טועה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;417219:
שאלה כללית בקשר לקריאות--
לדעתי הבעיה הגדולה היא שהמוח שלנו לא מכיר מילה כזאת בעברית ולכן קשה יותר לקרוא אותה,
מעבר לזה שזה אכן דורש ליטוש רציני...

תקנו אותי אם אני טועה...

דווקא בגלל שמוח שלנו לא מכיר, וצריך לפענח, כדאי להקל עליו
הפ' לא מספיק ברורה והי' ארוכה מדי, לעומת הל' שקצרה מאוד
אבל תמשיכי ללטש, אני בטוחה שזה יצא מקסים בסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה