כללי חו"ד ללוגו לעיצובי פירות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד על הלוגו המצורף , לוגו לעיצוב פירות , וכן על הכרטיס ביקור
הערות יתקבלו בברכה , סה"כ רוצה ללמוד!!!!!
תודה מראש:)
קרמבולה לפרוג.PNG
קרמבולה כרטיס ביקור לפרוג.jpg

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!
ממש אהבתי את הרעיון!!!
הסלוגן פצץ!

נראה לי שאפשר לעבד את הכוכב באופן כזה שיעמוד בפני עצמו, לא טפל לכיתוב.
מבחינת יישומיות צריך לחשוב אם נכון להשתמש בצבע צהוב.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה הרעיון של כרטיס לאורך.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם הכוכב הוא הכוכב הראשי כאן, בסלוגן ובלוגו,
הוא צריך יותר כיכוב לבד ולא כאלמנט מתחבא.
אולי תהפכו אותו לצבעוני יותר כדי לתת את המראה הצבעוני של הפירות,
Vector Smart Object1-02.jpg

• הוסף לסימניות
ברגע שהבאת את הכוכב בצבע צהוב זה הרגיש לי יותר קרמבולה, וברגע ששינת את הצבעים האפקט הרעיוני מעט נפגם

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו עם הכוכב הצהוב מבטא מצוין את הפרי והוא נראה מצוין, דווקא כשהוא יושב טוב על האותיות.

• הוסף לסימניות
ברגע שהבאת את הכוכב בצבע צהוב זה הרגיש לי יותר קרמבולה, וברגע ששינת את הצבעים האפקט הרעיוני מעט נפגם
נכון, צודקת מאד, אולי באמת ירקרק על גבול הצהבהב ככה גם במקור, (יש לו גרדיאנט טבעי כזה),
הצהוב יכול להגביל בהרבה דברים, אין לו נראות מספיקה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!
ממש אהבתי את הרעיון!!!
הסלוגן פצץ!

נראה לי שאפשר לעבד את הכוכב באופן כזה שיעמוד בפני עצמו, לא טפל לכיתוב.
מבחינת יישומיות צריך לחשוב אם נכון להשתמש בצבע צהוב.

בהצלחה!
תודה
לגבי הכוכב אולי את צודקת , אבל אני חשבתי שיש משהו דווקא בזה שהוא יוצא מתוך הכיתוב,
ולגבי הצבע הצהוב , אני התלבטתי מאוד , כשהתחלתי באמת הוא היה בצהוב אבל ניסיתי כמה שיותר לשנות אותו לגוון של בין צהוב לירוק , בעצם צבע הפרי , ולא רציתי גראדיאנט , אולי אנסה לעשות אותו סוג של חצי חצי בפלחים ושיהיה נגיד ירוק יותר , מצרפת מה שניסיתי

נראה נפלא.
לגבי הסלוגן,הא הידיעה כבר נלעסה רבות אני חושב.
אולי "עיצוב שמככב בכל אירוע" ישרת יותר את המכירתיות.לדעתי.
צודקת , את האמת שלא חשבתי שכ"כ תאהבו אותו כך אבל כנראה שבכל אופן יש בו משהו נכון,

יפה הרעיון של כרטיס לאורך.
תודה

צפה בקובץ המצורף 327510
אני לא חושבת שהוא מתחבא , אבל נתת לי רעיון אולי פשוט לחלק אותו לשני גוונים של הירוק- צהוב

תודה לכולם אשמח לשמוע איך נראה עכשיו מה יותר מוצלח?
קרמבולה 2 לפרוג.PNG

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טווב!
אהבתי יותר את הראשון מבין 2 האחרונים. הוא לא מתכונת "אחד כן אחד לא" הוא משהו יותר. מרגיש מחשבה.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 327510
כל הרעיון זה הפרי עצמו- קרמבולה שהוא בגוון ירוק צהוב.
המקורי מושלם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה