כללי חו"ד ללוגו - סמל לערב הוקרה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
אשמח לשמוע הערות / הארות לשיפור.
משהו במילים "ערב הוקרה" לא מסתדר לי..... או שרק אני רואה את זה?:confused:

קבצים מצורפים

• לוגו ערב התרמה.jpg
    KB 83.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נהדר!
אולי לכתוב את 'חנוך לנער', בשורה מתחת 'מוסדות'.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!!!!!!
מסכימה עם הערת: איש תם.
ועוד משהו, את התאריך לא כדאי להכניס לסמל איכשהוא?
גם את הפונט בתוך הסמל הייתי משנה למשהו אחר......

• הוסף לסימניות
מסכים עם הנל.
במיוחד ב- 'נהדר ויפה מאד!!!'

• הוסף לסימניות
הבעיה לדעתי בערב הוקרה זה שהוא מרווח מדי, את פשוט צריכה למצוא פונט שייתישב לך יותר טוב.
עבודה טובה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה ויש"כ לכל המגיבים!!!!!

מצרפת תיקון,
ככה זה נראה יותר טוב?

לגבי הפונט בפנים זה הכי קרוב ללוגו של המקום ... לכן השתמשתי בפונט הזה.

אני ישמח לשמוע רעיון איך להכניס את התאריך בפנים? איפה??
ושוב תודה על העזרה!!

קבצים מצורפים

• לוגו ערב התרמה.jpg
    KB 153.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפייפה ברמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה