חו"ד ללוגו 2

• הוסף לסימניות
מה אומרים על זה ?
והתלבטתי אם לכתוב פוטוגרפי שמתי אותו בשתי מקומות תגידו אם עדיף את 1 או 2 או 3
תודה יומקסים

קבצים מצורפים

• מימיזפיק.jpg
    מימיזפיק.jpg
    1 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
חמוד!
הייתי מוותרת על הצדדים
נשארת רק עם הכיתוב
ואפשר גם הפוטוגרפי
לדעתי צבע מלא ולא קו
ובטח לא ירוק זורח כזה כי זה מוזיל

• הוסף לסימניות
-

אוקי תודה
ואגב הצבע הוא ירוק רגיל וגם זה סתם עשיתי אני יתאים לכל תמונה ומשום מה זה שה לי זורח כשהעליתי לכאן...

• הוסף לסימניות
לדעתי ה2 לוקח.
הייתי ממלא את המצלמה בצדדים עם הפרדה בין הקו למילוי.

• הוסף לסימניות
יפה.
רק תפרידי בין הקו למילוי.
את הלב כדאי להגדיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIMIZ;2205295:
איזה קו לא הבנתי?

קו המסגרת החיצונית. לבין המילוי הפנימי. שיהיה הפרדה ביניהם.
מקווה שיותר מובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIMIZ;2205447:
איזה הפרדה? של צבע?
סליחה שאני כזאת חסרת קליטה P:

אני שזה קשה להבין זה בסדר:)
הפרדה ללא צבע-כלומר צבע לבן

• הוסף לסימניות
שימי לב למסגרת שהיא חיצונית. לבין המילוי שהוא הפנימי.
ניסיתי ליצור דוגמא שיהיה יותר מובן.

המסגרת בעצם מופרדת מהמילוי ע"י צבע לבן שביניהם.
זה מה שהתכוונתי לגביך שתפרידי בין המילוי לקו המסגרת.
צפה בקובץ המצורף 310648

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה