כללי חו"ד ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חו"ד לגבי הלוגו וכן, איזה פונט עדיף.
מדובר בלוגו לקליקה במגזר הדתי לאומי.

תודה:)

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 162.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אם אני לא מתייחסת לרגליים בתוך העיגול המעוטר ולטקסט, הלוגו משדר לי "אוכל" צבעים וצורניות (שמזכיר צלחת מעוטרת) שמשדרים - מסעדה יוקרתית

אם זה יהיה בצבעים שמשדרים רפואה טבעית, זה יכול להיות מקסים. וכמובן גם עם הרגליים - אחרת זה עדיין ירגיש צלחת.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההערה - בטח לא קשור אלייך, השם 'בראשית' ממש לא לוקח אותי לרפלקסולוגיה. רק לי זה הפריע?

• הוסף לסימניות
אז זהו שהלקוחה החליטה על השם של הקליניקה ולא נראה לי שמתכוונת לשנות אותו.
לגבי הצבעים כנ"ל...

• הוסף לסימניות
אז מסבירים ללקוחה שהצבעים האלה לא נכונים!
לוגו חייב לשדר את ערכי המותג! וזה ממש לא מסתכם בעיצוב סמל "יפה".... (מה שכן יש פה בלוגו הזה - עיצוב מקסים!)

לדעתי השם פחות גרוע, אחרי הטיפול ההרגשה היא תחושה בראשיתית :)

• הוסף לסימניות
גם לדעתי האדום בורדו לא מתאים לרפלקסולוגיה, הכתום כן, תראי לה שילובים של צבעים מתאימים שתנסה להרגיש בעצמה עד כמה ההבדל בצבעים משפיע על משמעות הלוגו

• הוסף לסימניות
היא רצתה צבעים בראשיתיים... חום אדמה וכו'.
מה לגבי הפונטים?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
הלוגו השני מוצלח אבל שהפונט של ה"סלוגן" יהיה כמו הראשון...

• הוסף לסימניות
ממש מדויק!

לדעתי קלעת בול לעיצוב דתי לאומי והלוגו יפיפיה
(הראשון, השני נראה כמו מסעדה)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון, עם הפונט של הסלוגן השני.
קו עיצובי מהמם
ותנסי לשנות לטורקיז ירוק באותו סגנון של צבעים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן! אתן מאוד עוזרות לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה