כללי חו"ד ללוגו

• הוסף לסימניות
מדובר בלוגו לחנות דפוס צילום וגרפיקה
אשמח לקבל את הערותיכם לשינוי או לכיון רעיון אחר
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 225.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
צבעוניות יתר מחבלת בקריאוּת.

• הוסף לסימניות
בבקשה גם...אפקט הקשת בענן,
הוא היה פופולארי בימי נוח של אחרי המבול. אבל עבר זמנו.
מספר אחד נראה לי הכי בסדר, צריך לעבד אותו יותר ולוותר על האפקט המוזהב.

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת משהו עם ספיר, יהלום.... ומשלבת.. משהו בכיוון של 3. אולי שהי' תהיה יהלום.... לא יודעת.. צריך לשחק...

• הוסף לסימניות
לדעתי מספר 4 הוא הכי טוב, גם בגלל שאין בו את המעברים בכל גווני הקשת שדי מורידים את הרמה של הלוגו (זה בדיוק סדר הצבעים שהולכים בוורד) אבל היהלום תקוע לגמרי באות פ', תנסה אולי להליף את האות י' ביהלום, אולי יצא יותר טוב..

• הוסף לסימניות
אפשר להציע כיוונים אחרים? באופן אישי לא הייתי מוכנה ללכת על אף אחד מאלו, הם לא טובים ללוגו.

אני לא רוצה להעלות לוגו ללא רשות פותח האשכול.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי, מס' 1 הכי בכיוון של לוגו. לא עם הפונט הזה, ובלי הזהב.

לגבי היהלום - יש פה משהו קצת מבלבל, כי אבן ספיר אינה יהלום (צבע כחול-עמוק)
Precious&

• הוסף לסימניות
עשיתי סגנון אחר,
הייתי מעוניין לקבל הערות לע כיון זה.
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 170.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הרעיון האחרון מאוד יפה ומקצועי (למרות ששבענו כבר מאליפסות ודומיהן.....).

גם הראשון (מס' 1) הוא יפה רק אם תשנה את הפונט לרציני יותר.

• הוסף לסימניות
יותר טוב מהקודמים לבטח.
הווישים והקשתות למיניהם משומשות עד זרא - מ"סלקום" ועד "קדימה" (וגם נייקי זכורה לטוב), ואכן לא יזיק (כהמלצתו של תם) להחליף לפונט קצת יותר נוקשה ורישמי.
את החבילה לנסות "לארוז" מחדש בתוך צורה (לאוו דווקא) סימטרית אחרת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!!!

אבל כמו שכתבו מעלי - כדאי מאוד להחליף את האליפסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה