כללי חו"ד ללוגו

• הוסף לסימניות
שלום
לוגו עבור בית מדרש של בני ישיבות.
סקיצות ראשוניות ללוגו

אשמח לקבל חו"ד, גם לגבי התאמה של צבעים
תודה רבה

קבצים מצורפים

• בני הישיבות ניסיון לוגו חדש.jpg
    בני הישיבות ניסיון לוגו חדש.jpg
    KB 11 · צפיות: 144
  • הוסף לסימניות
הייתי ממליץ על מס' אחד. אבל כל הצורה של לוחות ומסביב...מיושן מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גוון;n5013258:
הייתי ממליץ על מס' אחד. אבל כל הצורה של לוחות ומסביב...מיושן מדי. (אחרי הכל זה היה לפני כמה אלפי שנים)

לא מוצלח

• הוסף לסימניות
מתוך ה 4 בחירתי בראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kola;n5013266:
מה הכוונה לא מוצלח? אני בחרתי במס' 1 אבל בכללי הכל ישן מאד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות,
אז מה כן מומלץ לעשות מהאותיות ב ו-ה שיהיה גם תורני? או שבכלל לא להשתמש באותיות בלוגו עצמו?

אשמח לכל תשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;n5014607:
תודה רבה על התגובות,
אז מה כן מומלץ לעשות מהאותיות ב ו-ה שיהיה גם תורני? או שבכלל לא להשתמש באותיות בלוגו עצמו?

אשמח לכל תשובה

מה"ב" וה"ה" תעשה ספר פתוח (אותו דבר רק עם קצוות חיצוניים מחודדים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גוון;n5013277:
מה הכוונה לא מוצלח? אני בחרתי במס' 1 אבל בכללי הכל ישן מאד.

הכוונה למה שכתבת בסוגריים

• הוסף לסימניות
דדוקא ההתלבטות שלי היא בין 2 ל4

• הוסף לסימניות
לדעתי 2, כי הוא ממש נראה כמו ספר פתוח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kola;n5017607:
הכוונה למה שכתבת בסוגריים

יכול להיות באמת שלא הייתי צריך להתבדח בצורה כזאת, (אם לזאת הכוונה)
בכל מקרה תודה על ההע/ארה.

• הוסף לסימניות
אכן זו הכוונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה