כללי חו"ד ללוגו

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה!
נראה לי שהצבעים בכל זאת מציקים ולא ממש מסתדרים עם מה שבאת לומר - עבודה לא זולה.
לא משנה מה, כתום ותכלת ילכו לי על איזה קבלן שיפוצים ברמה בינונית. אז אם נחלק את זה לרמות הייתי הולכת על כך (סליחה על הביטויים והשמות שהגדרתי , אבל הייתי חייבת): נמוך מאד - לוגו ממש זוועתי בלי שום רעיון כמעט. נמוך וקצת - לוגו נחמד, לא משהו מקורי. שלך לרמה בינונית - לוגו מושקע אבל חסר משהו, בכל זאת. רמה גבוהה - הלוגו שלך בשיפור (לדעתי צבעים במקרה זה) רמה אקסטרה גבוהה - לזה אתה לא רוצה להגיע, ואם כן - אז יש צורך בשיפור ביוקרה, אה ולך על צבע כסף או זהב.................
אז על מה הייתי הולכת? מהכתום הייתי יורדת, מה דעתך על תכלת בגוון שעשית רק יותר חי ואז את זה תשלב עם אפור כהה/שחור? לא עולים לי כרגע עוד רעיונות לשילובי צבעים, אבל לדעתי משהו ברמה גבוהה - המחיר שהוא לוקח, ושוב זה לא אומר יוקרתי, צריך ללכת על צבע שחור/אפור כהה + צבע נוסף (לא זורח מידי)

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה עונה על הקריטריונים!
זה לא איזה לוגו שהולך לרוץ מחר בכל מדיה אפשרית, זה סה"כ לקבלן ולא חושב שצריך לעשות יותר מדי עניין מהצבעים... יש כמה שילובים נחמדים שיתאימו לקבלן תנסו אותם וזהו!!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה