כללי חו"ד ללוח שנה מעוצב

• הוסף לסימניות
אשמח לקרוא חו"ד המקצועית על עבודתי ומה תמחורה.

קבצים מצורפים

• פרסום.jpg
    KB 744.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חמוד מאוד
אולי תנסי להוריד את האפקטים מהכיתוב, זה יראה יותר מקצועי.
ובתמונות של החגים- כדאי להחליט על רמת שקיפות אחידה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד חמוד!

כללית נראה לי הייתי מחליפה תמונה ברקע....
ומשנה פונט ואת האפקטים מסירה מקסימום צל קטן אך בלי הבלטות וכו'

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
רק השאלה היא איזה לוח הלקוח יקבל?
מה יהיה בחלק העליון של הפרטים שלך?
מה יהיה בלוח שעם?
ונראה לי שכדאי להוסיף את אפשרות ההפקה, לדוגמא מודפס על נייר כרומו עבה במיוחד.

• הוסף לסימניות
הרעיון של הפתקים מאוד מאוד חמוד.
העיצוב למעלה אולי כדאי לעבוד עוד קצת - אולי כדאי בלי תמונה בכלל?
גם הכיתוב שם למעלה לא מספיק בולט.

• הוסף לסימניות
מדובר על תמונה של הלקוח אותה אכניס בכל חודש, תמונת הרקע והכיתוב הם למודעת פרסום, כמו כן בדבקיות יכתבו אירועים מיוחדים ימי הולדת וכדו', בעניין השקיפות, אכן הלוח עדיין בהכנה.
בכל אופן עזרת לי מאד.

• הוסף לסימניות
ברור שתמונת הרקע תהיה של הלקוח, ושזו מודעת פרסום, אבל להיפך - אם מדובר במודעת פרסום, מתאים מאוד להשאיר את החלק העליון ריק, כאילו אומר - כאן יופיעו התמונות שלך. או לשים תמונת דוגמא של תינוק או משהו כזה, כדי שזה ייראה מלהיב, ויראו איך עתיד באמת להיראות תוצר מוגמר.
בכל אופן המילים של הכותרת חייבות להיות בולטות יותר. הרי ממילא התמונה של הפרפר לא היא שחשובה, אלא המילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה