כללי חו"ד למודעה ל"תיפורים" - חנות בדים ובית ספר לתפירה

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוו"דתכם למודעה המצורפת.
כפי שניתן לקרוא מדובר בחנות בדים חדשה ובית ספר לתפירה בצמוד.
החנות ובית הספר עדיין בתהליכי הקמה, והמיתוג גם.

התלבטתי האם המודעה מידי עמוסה בטקסט, אך מצד שני על מה יכולתי לוותר?
האם לא מתבקש להוסיף אלמנטים ויזואליים שישברו את רצף הטקסט?

בנוסף, אשמח לחו"ד על הלוגו.

תודה!

קבצים מצורפים

• מודעה.png
    KB 1,018.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
התחלה טובה
במבט ראשון המודעה לא נראת כל כך מזמינה אולי בגלל צבע השחור והחנק של הטקסט באמצע?
צריך לתת יותר אויר וצבע. אין מספיק ניגודיות בכותרת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המודעה מצוינת.
כמה שיפורים.

1. להחליף את מעבר הצבע למעבר צבע של שתי גווני ירוק רדיאלי (מעבר מהמרכז החוצה) כאשר הבהיר הוא הפנימי.
2. להוריד את כל הגוש טקסט למטה ולשים את האוביקט בנפרד מעל הטקסט.
3.האלמנט של התיפורים מידי עדין ומורכב שם למעלה אולי אפי' הייתי מוותר עליו, וכותב תיפורים מתפירות.
4. את השחור להחליף לשחור לא עשיר. (כרגע הוא מידי עמוק וקודר ולא מסתדר היטב עם הירוק.)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפני, ההתחלה טובה,
אבל יש צורך בעיבוד נוסף.
הפונט של הלוגו אינו מוצא חן בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1164626:
המודעה מצוינת.
כמה שיפורים.

1. להחליף את מעבר הצבע למעבר צבע של שתי גווני ירוק רדיאלי (מעבר מהמרכז החוצה) כאשר הבהיר הוא הפנימי.
2. להוריד את כל הגוש טקסט למטה ולשים את האוביקט בנפרד מעל הטקסט.
3.האלמנט של התיפורים מידי עדין ומורכב שם למעלה אולי אפי' הייתי מוותר עליו, וכותב תיפורים מתפירות.
4. את השחור להחליף לשחור לא עשיר. (כרגע הוא מידי עמוק וקודר ולא מסתדר היטב עם הירוק.)

בהצלחה!

אני בוחנת את הצעות השיפורים, ומנסה להבין:
1. כלומר, שמעבר הצבע יהיה עשוי רק מגווני הירוק? בלי לבן?
2. למה קראת "אובייקט"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1164637:
כמו שאמרו לפני, ההתחלה טובה,
אבל יש צורך בעיבוד נוסף.
הפונט של הלוגו אינו מוצא חן בעיני.

הדרישה בעיצוב הלוגו הייתה לעיצוב לוגו בסגנון ויקטוריאני (עיטורים, סלסולים וכו')
כי החנות כולה תעוצב בסגנון זה.

בהשראה זו נבחר הפונט, לא יכולתי לבחור בפונט מידי מודרני.

יש לך הצעות אחרות?
(כמובן, לא כל פונט יש לי:mad:).

• הוסף לסימניות
כרגע אם הלוגו זה מה שיש בצד ימין תקחי בחשבון שכשאת מקטינ אותו לדוגמא לניירת לא רואים את המילה.
הצעות לשיפור:
אולי לסובב את הלוגו ב90 מעלות שמקום לעמוד יהיה לרוחב ככה הטקסט יוכל לגדול, או לעשות רק עיטור מלמעלה כמו במודעה.
וכן הפונט לצערי לא כ"כ מדבר....
בגוש של הטקסט צריך לטפל, המשפט המודגש צריך להיות בשורה חדשה. ובאמת יש למטה קטע ריק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי, לא מספיק לוקח לעולם התפירה (למרות התיפורים בעיטור)
כדי ליצור מודעה לתפירה, יש לקחת השראה מהנושא תפירה
לדוגמא- שילוב צבעים שיזכיר שילוב בדים, וכדו'

גם בדעה להחליף פונט ללוגו.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחלק את השאלות למודעה נפרדת לכל נושא עם ויזואל שיעביר מסר ברור וקליט
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1164725:
אני הייתי מחלק את השאלות למודעה נפרדת לכל נושא עם ויזואל שיעביר מסר ברור וקליט
בהצלחה!

תודה זה רעיון מעולה.
ישבתי על עיצוב רשימת השאלות הזו בלי סוף.
אכן זהו הפתרון.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לכם הצעות לפונט?

• הוסף לסימניות
הייתי שוברת את הקו השחור בצד ע"י ויזואל או קו שיעבור מהמודעה אליו, זו מודעת פרסום ולא בלנק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1164755:
הייתי שוברת את הקו השחור בצד ע"י ויזואל או קו שיעבור מהמודעה אליו, זו מודעת פרסום ולא בלנק.

ניסיתי המון. הבעיה שזה תמיד הפריע לטקסט.
בכלל, אני לא יכולה לספור כמה סקיצות שהמודעה הזו עברה.
לכן גם העליתי אותה כי אני לא מצליחה להגדיר מה בדיוק מפריע לי בה.

גם הצבע, וגם הסטריפ השחור בצד הם בקשה של הלקוח.
אני בכל אופן אשב על זה שוב מחר ואעלה אחרי התיקונים.

תודה!

• הוסף לסימניות
מצטערת להשבית שמחות, אבל יש עוד מה לעבוד...
(אני מראש מתנצלת אם דברי יפורשו כביקורת נוקבת - כי כל מטרתם היא לשמש כעזר בדרך לתוצאה טובה יותר - מפני שאני מאמינה שזו היתה המטרה בהעלאת המודעה לכאן לחו"ד).

קודם כל הבחירה של הצבע נראית שרירותית לגמרי. נגיד והוחלט על סגנון וקטוריאני - איך הירוק מתקשר לזה? ועוד עם שחור ולבן...
הצבעים צריכים להיות יותר רכים, להעלות אסוציאציות של בדים ולא של "ט"ו בשבט בא...".

דבר שני, שם בית הספר הוא "תיפורים" - שם מקסים לדעתי.
למה לא לעצב את הלוגו ברוח התיפורים כאותיות תפורות? יכול לצאת מקסים ולהעביר במבט ראשון את אופי העסק.

המודעה, מה היא באה להביע? מה הקונספט שעומד מאחוריה? למה שאנשים יתעכבו על המודעה בכלל ולא ידפדפו הלאה בעיתון?
בשביל לייצר מודעה מעניינת וזכירה צריך קודם כל לגבש קונספט, לבודד את מה שרוצים להגיד ואז לבדוק איך אפשר לומר את זה בצורה מעניינת ומושכת ואיזה ויז'ואל יכול לתמוך באמירה.

לבדים ותפירה יש עולם מושגים שלם שיכול לשמש אותך בפרסום כזה בצורה מושלמת, החל מ"הסרת הלוט וחשיפת בית הספר החדש" (זה לא הצעה לסלוגן, אלא לרעיון), וכלה ב"בואי לתפור לך עתיד", "תופרים לך מקצוע" וכו'.

ונכון שיש דרישות של לקוחות, אבל ייתכן שאם תתני דוגמא טובה הלקוחה תתאהב בה ותשכח שהיא ביקשה משהו אחר.
אחרי הכל משלמים לנו כי המקצוע שלנו הוא לעצב - וכמו כל בעל מקצוע - צריכים לתת בנו את האמון שאנו יודעות לעשות את תפקידנו על הצד הטוב ביותר ולא זקוקות להדרכות מהלקוחות.

שיהיה הרבה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עדן, תודה על הודעתך המושקעת, לקחתי את דברייך לתשומת ליבי.
אבל לא היו כאן שום שמחות;)
(את יום אחרי שמחה משפחתית לא? בטח התבלבלת...).

המודעה עברה שינויים רבים וסקיצות רבות, כמה מהן היו טובות בהרבה מזו שהעליתי.
בכל אופן לכל סקיצה היו את הבעיות שלה, העליתי את הגרסה הזו דווקא, כדי לקבל הערות וביקורת עליה, ולא לקבל "מקסים" "נהדר" "יפהפה" וכו'.
כי הגרסאות האחרות היו הרבה יותר "וואו", אבל עם זאת, לא נכונות לדעתי.

יש לי בעיה עם המודעה הזו. מצד אחד עמוסת טקסט, מצד שני הטקסט חיוני.
אני רוצה שתדעי שבכל בחירה במודעה הושקעה מחשבה רבה, אני לא אפרט כדי לא לייגע, אבל מחשבה הושקעה המון.
הרבה בהכוונת הלקוחה שלי שהיא דווקא מישהי שמבינה מאוד מאד בפרסום ועתירת ניסיון בתחום.
בכל אופן ולמרות הניסיון שלה, חשתי שאני מתבלבלת בין ההוראות שלה והקונספט שהיא התוותה לבין, כמו שכתבת, עבודת העיצוב שמוטלת עלינו כמעצבים.

ישר כח לכל מי שכתב הערות, רבות מהן בונות ומועילות ועזרו לי מאוד להתכוונן.
בקרוב אעלה סקיצה נוספת לחוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
אין עליך ממש יפה הרבה הצלחה בהמשך....

• הוסף לסימניות
המודעה הורדה בינתיים, לא מעודכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה