כללי חו"ד למודעה

• הוסף לסימניות
מצורף מודעה לתופרת שעוסקת בשמלות כלה וערב, אשמח לשמוע את דעת המקצוענים...
את הלוגו גם אני עשיתי אבל לפני כמה שנים... חשבתי אולי לשנות, אשמח לשמוע ג"כ מה אומרים

קבצים מצורפים

• מודעה לעיתון עמוד שלם-01.jpg
    מודעה לעיתון עמוד שלם-01.jpg
    5.8 MB · צפיות: 398
  • מודעה לעיתון עמוד שלם-02.jpg
    מודעה לעיתון עמוד שלם-02.jpg
    5.9 MB · צפיות: 417
  • הוסף לסימניות
הכלתי מאד יפה!
רק שאני חושבת שחסר קצת טקסט והנעה לפעולה, אם זה מותג מוכר וזו רק מודעה תדמיתית, זה מעולה! אבל, אם רוצים למשוך כלות לבוא ולראות, צריך לכתוב עוד כמה מילים ולתת הנעה לפעולה כמו, בואי להתרשם... וכו'
וכן למרכז את הקוביה של הטקסטים והלוגו (שיושבים יפה בעיניי) למרכז המודעה (בצד שמאל יש יותר רווח מהשוליים מאשר בצד ימין)

בצבעוני פחות אהבתי את הוויז'ואל, משהו לא מסתדר שם בעין, וכנ"ל הטקסט

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המודעה של הכלה - מהממם!!!
ממש עבודה יפה!

השכרת שמלות ערב - קשה לחבר בין ארוע לים....
או שזה הצבעים מסביב שמפריעים
לא יושב טוב לדעתי
למרות שעבודת השילוב יפה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!!
אוסיף עוד קצת פרטים...
את המודעה עיצבתי לפני שנתיים בערך לעסק של מעצבת אופנה בעלת סלון יוקרתי לשמלות כלה וערב.. העסק גדל ומתפתח ובעצם הופך למותג הוט קוטור!!
השאלה אם כדאי לשנות את את המודעות וכן את הלוגו (להוסיף ללוגו את המילים הוט קוטור? לשנות פונט או בכלל לשנות את כולו?)
הייתי שמחה לשמוע רעיונות.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הכלתי מאד יפה!
רק שאני חושבת שחסר קצת טקסט והנעה לפעולה, אם זה מותג מוכר וזו רק מודעה תדמיתית, זה מעולה! אבל, אם רוצים למשוך כלות לבוא ולראות, צריך לכתוב עוד כמה מילים ולתת הנעה לפעולה כמו, בואי להתרשם... וכו'
וכן למרכז את הקוביה של הטקסטים והלוגו (שיושבים יפה בעיניי) למרכז המודעה (בצד שמאל יש יותר רווח מהשוליים מאשר בצד ימין)

בצבעוני פחות אהבתי את הוויז'ואל, משהו לא מסתדר שם בעין, וכנ"ל הטקסט

בהצלחה!
מצטרף

מאד יפה המודעה
הייתי מציע ללקוחה לשדרג את הלוגו למשהו יותר עכשווי

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אעלה בעז"ה בהמשך את הלוגו המשודרג
אשמח לקבל תגובות נוספות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה