כללי חו"ד למונוגרם להזמנה

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי המונוגרם המצו"ב, ואיזה רושם הוא יוצר?
הוא מכיל ארבעה אותיות:
שם המשפחה: ג' + א' מ' י'
תודה.

קבצים מצורפים

• מונוגרם.jpg
    KB 148.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה התנומה שתקפה אתכם?

• הוסף לסימניות
גם לדעתי 2 הכי מוצלח.
יצא לך מאד מאד מיוחד!

• הוסף לסימניות
רעיון יפה לעשות מזה גפן. ו2 גונב את ההצגה. הצלחות!

• הוסף לסימניות
2. הכי יפה וממוקם טוב
ובכל זאת כדאי לעבוד קצת על ה-ג' שיזרום יותר

• הוסף לסימניות
לדעתי 2 מהמם , העיוות הפרספקטיבי יוצר משהו מאד מעניין
הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
אהבתי מהכל את החמשי.
אהבתי מאוד את הרעיון של הנגטיב!!!

זה נראה אשכול ענבים אבל זה לא נראה קשור... צריך לעבוד אולי על הזרימה ולהדמות את זה יותר לענבים

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!, שיר 770 לא הבנתי מה לא נראה קשור? לעבוד על הזרימה? איך אפשר לדמות אותיות לענבים?, תסיבירי את עצמך, אני דווקא אהבתי שהאותיות הן יוצרות את האשכול ולא עוד פעם ענבים, מה דעתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;465203:
תודה לכולכם!, שיר 770 לא הבנתי מה לא נראה קשור? לעבוד על הזרימה? איך אפשר לדמות אותיות לענבים?, תסיבירי את עצמך, אני דווקא אהבתי שהאותיות הן יוצרות את האשכול ולא עוד פעם ענבים, מה דעתך?
את התגובה הקצרה הזו לקח לי קצת זמן לכתוב כי לא ידעתי בעצמי מה מפריע לי בעיין. זה מאוד יפה גם ככה. אבל מפריע לי משהו... ניסתי לכתוב את המחשבות שלי ולא הלך לי אני רואה...
ננסה להסביר שוב: מפריע לי שזה ענבים ובעצם זה נראה קצת מוזר ביחס לענבים. אבל אם זה היה הרעיון מלכתחילה- אז אין בעיה...
ובקשר לזרימה האותיות לא מספיק משתלבות לי בעיניים זו בזו. זה לא אות משולבת באות אחרת. זה כאילו שהורדת חלקים מהאות והדבקת עם חלק אחר של אות אחרת.
אם את אוהבת את זה ככה- אז מה הבעיה בעצם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;465203:
כאחד שחובב מונוגרמים רציתי לומר שלא צריך לעבוד על זה כאילו זה מיתוג זה בסך הכל
נותן יופי מסוים להזמנה ורוב האנשים לא מבינים ולא מעריכים
(למרות שגם אני אוהב להשקיע בזה)

• הוסף לסימניות
כאחד שחובב מונוגרמים רציתי לומר שלא צריך לעבוד על זה כאילו זה מיתוג זה בסך הכל
נותן יופי מסוים להזמנה ורוב האנשים לא מבינים ולא מעריכים
צודק, אבל מה לעשות שמי שאוהב להשקיע משקיע בכל דבר,ראיתי את העבודו שלך, הם יפות ומושקעות, מעניין לראות סגנונות נוספים ושונים! תצליח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה