דרוש מידע חו"ד למיתוג לוגו לעסק

• הוסף לסימניות
קודם כל- יש כאן אופציות מעולות ומקצועיות במיוחד!
סתם מעניין,
אני מבינה שאת הלקוחה במקרה הזה, נכון?
סיכמת עם המעצבת שאת מעלה כאן את הסקיצות לחוות דעת?
כי כמעצבת לחלוטין לא הייתי שמחה לראות סקיצות שלי מתגלגלות בפורום פתוח ועומדות לחוו"ד באופן המוני,
אלא אם כן זה סוכם איתי מראש.

• הוסף לסימניות
קודם כל- יש כאן אופציות מעולות ומקצועיות במיוחד!
סתם מעניין,
אני מבינה שאת הלקוחה במקרה הזה, נכון?
סיכמת עם המעצבת שאת מעלה כאן את הסקיצות לחוות דעת?
כי כמעצבת לחלוטין לא הייתי שמחה לראות סקיצות שלי מתגלגלות בפורום פתוח ועומדות לחוו"ד באופן המוני,
אלא אם כן זה סוכם איתי מראש.
מצטרפת ממש...

• הוסף לסימניות
היי דומינו
קודם כל בהצלחה!

מצטרפת לדעתה של @חישוקים
הלוגואים מהממים ורואים שמעצבת מקצועית במיוחד עבדה עליהם

אבל כאחת שגם בתחום גם לי היו לקוחות שרצו לשמוע חוות דעת נוספות וביקשו את רשותי,
ומצאנו את הדרך (בפורום מעצבים סגור) וזה בהחלט היה בצורה מכבדת ובידיעתי.

מעבר לכך אני לא רואה תועלת מקצועית מהעלאת לוגואים בצורה כזו בפורום שלא מתמחה בעיצוב גרפי
כל אחד כאן יכול להגיב, וכמספר הצופים כך מספר התגובות.
לא מחייב שכל הדעות יהיו מקצועיות ומונחות לעומק הבריף שיש אצל המעצבת שבחרת וזה סתם יבלבל אותך ועלול להוביל לתוצאה לא נכונה עבור העסק שלך.

אני אישית אהבתי את החץ למעלה , מהמם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבעיה בתחום העיצוב שהוא מאד ויזואלי. ולכן כל אחד חושב שהוא יכול להבין מה קורה בו ולמה.

תחשבו שמגיע אליכם אינסטלטור הביתה
ואתן מתיישבות מאחוריו ומתחילות להנחות אותו:
"עכשיו תיקח מפתח שבדי. לא קטן, גדול. הצינור הזה לא מתאים פה. אתה יכול לחזק את הברגים יותר?
תראה, יש מלא חלודה בסיפון. רגע, תן לי להסריט מה שאתה עושה ולשלוח בקבוצה של המשפחה,
שיגידו אם אתה עושה נכון. "

רוב הסיכויים שהוא יקום ויצא. את כל כך מבינה - תתקני בעצמך גיברת :)

בעיצוב זה אותו דבר.
מעצבות לא פותחות דף פאוארפוינט, מניחות עליו שתי עיגולים, ממציאות שם לעסק ממוחן הקודח,
וגובות על זה 30 שקלים או 3000 שקלים.

הכל מגיע אחרי הרבה שיקול דעת, מחשבה מעמיקה, הבנה בפרסום, בשיווק, בקופרייט, ובעוד הרבה מאד אלמנטים שאי אפשר לדעת אותם רק מלהסתכל על תוצאה סופית. לוגו זה הרבה יותר מיפה/לא יפה. לוגו צריך לעבוד.

לקחת מעצבת? תסמכי עליה.
לא בטוחה? תפני לשתיים-שלוש מעצבות (לא גרפיקאיות. מעצבות. יש הבדל. לא כל מי שעכשיו סיימה לימודים היא מעצבת) ותבקשי חוות דעת.
לא מכבד לא אתכם ולא אותה, מי שזו לא תהיה, להעלות סקיצות כך לפורום ציבורי,
ולבקש חוות דעת מכל מי שמסתובב כאן.
ומסתובבים פה הרבה מאד אנשים שאין להם ולו קורטוב של הבנה בפרסום ובמיתוג.
אם יש שני אנשים יש ארבע דעות. תשמרו את המקום בראש לדעות המקצועיות באמת.

• הוסף לסימניות
"עכשיו תיקח מפתח שבדי. לא קטן, גדול. הצינור הזה לא מתאים פה. אתה יכול לחזק את הברגים יותר?
תראה, יש מלא חלודה בסיפון. רגע, תן לי להסריט מה שאתה עושה ולשלוח בקבוצה של המשפחה,
שיגידו אם אתה עושה נכון. "
אדיר!

• הוסף לסימניות
השני
מהמם!

• הוסף לסימניות
חישוקים, סטודיו מנטה.....
לא הצלחתי להבין על מה ה"רעש"? ואולי שאלתי רשות......
יש בעיה את מוזמנת בשמחה לשלוח לי ב"אישי"..

• הוסף לסימניות
חישוקים, סטודיו מנטה.....
לא הצלחתי להבין על מה ה"רעש"? ואולי שאלתי רשות......
יש בעיה את מוזמנת בשמחה לשלוח לי ב"אישי"..

אם שאלת רשות ברור שהכל בסדר.
פשוט בדר''כ זה לא כך.
מעצבות מקצועניות עם קצת קילומטראז' על הכביש
לא מאפשרות לפתוח את העבודה שלהן לדיון כזה חופשי,
מניסיון מר :( זה רק מסבך את הלקוח ומחזיר את הכל שמונה צעדים לאחור.
ובלוגואים שלך ניכרת טביעת יד של מישהי מקצוענית.

בכולופן אם ביקשת רשות אז זכותך המלאה, כמובן.
ובאופן כללי, לא כתבתי רק אליך. הגבתי על כל הפעמים שדברים כאלו קורים פה
ואין לי זמן להסביר בארוכה למה השיטה הזו לא נכונה,
עכשיו היה לי זמן אז נפלתי עליך :)
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה