כללי חו"ד (למרות שכבר פורסם)

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ביקורת.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
סוף סוף הצלחתי לקרוא את המודעה הזאת מתחילה ועד הסוף. כל פעם אני רצה מאוטובוס לאוטובוס ורק הצבעים תופסים אותי.
אז זה בעצם העניין, אם היית מעלה את התמונה לחוו"ד לפני הפרסום הייתי אומרת שהצבעים לא מוצלחים, אבל למפרע אני יכולה לומר שהם תפסו לי את העין והמודעה פשוט בלטה בלוח.

עיצוב חביב, למרות שמעורבים כמה סגנונות שונים.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
תעלה בRGB בבקשה...
אפשר לומר קצת בלאגן... אבל מסודר.
לגבי הצבעים קשה להתיחס....

• הוסף לסימניות
אין ספק מושך מבחינת הצבעים, החצי העליון של המודעה טוב, החצי התחתון מדי עמוס.
איזה רעיון להחזיר את הספר לאחר הקריאה, כמו בספרי'ה....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה תודה!
לא הספקתי להעלות בRGB ואכן זה יצא מעוות.
העיקר שתפס את העין.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, אכן כמו שכתבו, מבולגנת אך מושכת לקרוא.

סתם ככה הקטע עם החזרת הספר נראה לי מוזר, כשאני קונה שם ספר ככל הנראה הוא כבר ביקר בכמה בתים, לא?
בכ"א לא עושה לי חשק לקנות...

• הוסף לסימניות
אכן, משך מאוד את העין מהלוחות מודעות,
אהבתי את העיגול סביב קוראים ומחזירים,
באמת מה הרעיון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתל;343755:
אכן, משך מאוד את העין מהלוחות מודעות,
אהבתי את העיגול סביב קוראים ומחזירים,
באמת מה הרעיון???

הרעיון שהרבה אנשים יקנו אבל הרבה אנשים "ישכחו" להחזיר ו/או שהספר לא יהיה במצב טוב להחזרה (מקומט/קרוע/מלוכלך וכו').
מבחינת רעיון שיווקי: מדהים!!!

• הוסף לסימניות
זה מה שקוראים בעברית "חנות ספרים יד שניה" יפה למי שיזם את הרעיון כראשוני בציבור החרדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה