חו"ד לעבודה של מתחילה

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אני תמיד נהנית להכנס כאן ולהציץ ביצירות המדהימות כאן!!
אני לא קשורה לפורום הזה אבל גיסתי עכשיו מסיימת קורס ציורי קיר...
כסטאז' ציירה לי על הקיר....
נשמח לשמוע חו"ד מקצועית..
צרפתי כאן חלקים מהחדר להתרשמות.
הוילון והכלי מיטה עם חיות, ובארון מצויר על הידיות את החיות שמהם קיבלה את ההשראה...
לדעתי הצל קצת יצא כהה אבל נשמח לשמוע חוות דעה והערות בונות.
וכמה היא אמורה לקחת על ציור כזה? אין לה מושג במחירים-----
תודה רבה ובהצלחה לכולם!
הקטנתי נורא את הקובץ בשביל לעלות אותו לכאן....

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
חמוד ויחודי. ממש מתוק

• הוסף לסימניות
כייף לקום בבוקר ולראות הרבה תודות----
כמה היא אמורה לקחת על כזאת עבודה???

• הוסף לסימניות
היו בעבר אשכולות בנושא, תעשי חיפוש.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה----
היא קיבלה כמה טלפונים בעקבות הציור הזה ואין לה מושג כמה לקחת---
נשמח ממש לקבל כיוון
תודה ולילה טוב!!!

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת במחירים של ציורי קיר, אבל יפהפה!!!
ממש אהבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה