כללי חו"ד לפולדר, דחוף!

• הוסף לסימניות
אני מעלה את העבודה בשלימות הפולדר מבחוץ ומבפנים, לפני שאני מראה את זה ללקוח חו"ד המקצועית בבקשה!

קבצים מצורפים

• Folder.jpg
    KB 994.2 · צפיות: 8
  • Folder2.jpg
    KB 714.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מה קורה אף אחד לא פה היום:)
מחכה לחו"ד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, נראה מקצועי ביותר.
אולי להגביר קונטרסט קצת?
והטקסט - אם הוא יהי'ה בכחול כהה מאוד - יותר ישתלב בצבעים.

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד.
פסי התכלת שבחוץ הם קצת צורמים.

• הוסף לסימניות
נקי ויפה, זה פולדר זה לא צריך להיות "מלא"
אגב יש יותר מדאי פונטים בצד החיצוני של הפולדר

• הוסף לסימניות
קלאסה של עבודה!!
אהבתי
אולי טיפה להכהות את הכוים לכוון הכחול כהה, אני חושבת שצבע כהה נותן מראה יותר עשיר

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.
זאב, טוב לדעת שגם בתחום הזה אתה חזק!

• הוסף לסימניות
מאד טוב ויפה. מצטרפת לכהות והייתי משאירה את הטקסט בשחור רק את הטקסט מאחור אולי להקטין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;62461:
מאוד יפה.
זאב, טוב לדעת שגם בתחום הזה אתה חזק!

אתה מתכוון ברצינות?? כי אני חושב תמיד לעצמי שאני עדיין חלש בקטע הזה

• הוסף לסימניות
רציני רציני. וטוב שאתה חושב ככה. זה מגביר את הסיכויים שתגיע עוד יותר רחוק.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הוסיף הרקע שהוספת, אבל מפריע לי הגוונים שם, בעצם זה מאותה משפחת צבעים, אבל רק 'אחים' הקווים שבנתי הם תכלת נקי, והטקסטורה ברקע תכלת עתיק, לדעתי יש להתאים אחד לשני, אולי את הקווים לשנות לתכלת עתיק או ההפך, מקווה שהבנת, מאוד יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה