כללי חו"ד לפורזץ

• הוסף לסימניות
טוב, זהו הפורזץ הראשון שלי, אז קצת חוות דעת [לטוב ולמוטב] יועילו לי מאוד...

לפני כן יש לי כמה שאלות שאשמח אם יבוא(ו) נדיב(י) לב ויסייע(ו) לי....

1. מה המוסכם בפורזץ לגבי צבעים, האם אפשר צבעוני? אם צבעוני, מה מומלץ בגוונים ובכמה זה מייקר?

2. האם יש דברים מהותיים שצריך לזכור כאשר מייצרים את הפורזץ או שזה PDF סטנדרטי עם עיצוב שאותו נותנים לבית דפוס ותו לא?

3. האם נוהגים לעשות מעברי צבע בפורזץ או שזה לא נהוג? אם כן, האם צריך להודיע על כך לבית הדפוס? והאם יש על מעברי צבע עלות נוספת?

וסתם ככה, אם מישהו יכול לתת לי קצת קצה חוט בקווים כלליים של עיצוב הפורזץ ממה רצוי מאוד להמנע, זה מאוד יעזור לי...

וכמובן לא לשכוח חוות דעת על הפורזץ דלהלן....

קבצים מצורפים

• פורזץ.PNG
    KB 137.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאד!!
מקובל להדפיס פורזץ בצבע אחד,
צבעוני = לוחות נוספים וזה מייקר.
מגישים את העיצוב לדפוס בגווני אפור, (עדיף בגוונים לא יותר כהים מ30% צבע)
ובוחרים צבע פנטון בורדו/כחול וכדו׳ שיחליף את האפורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1686552:
עיצוב יפה מאד!!
ובוחרים צבע פנטון בורדו/כחול וכדו׳ שיחליף את האפורים.

?? אפשר קצת פירוט על עניין הפנטון, אני לא כ"כ מבין בעניין הצבעים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה