כללי חו"ד לפרסומת אולם

• הוסף לסימניות
הי,
שלום אשמח לקבל חו"ד על הפרסומת
תודה לכולם!!!!:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
משום מה זה יצאה כהה?!?!
וזה c.m.y.k מוזר.........

• הוסף לסימניות
תעלה בRGB.

• הוסף לסימניות
הנה מקווה שזה יצאה הפעם טוב!:rolleyes:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.8 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
דווקא בגלל שזה c m y k.

תמונות ללא צל.

הכשרות צריכה להיות למטה ולא בתחילתה של המודעה.

הטקסט ברובו בגודל אנמי ושקט, אתה חייב לתת טקסט ראשוני בגדול שהקהל יתפוס את העניין וכן יתן קומפוזיציה נכונה לפרסומת.

לסגנון מודעה כזו - שמחה, אירוע מרגש, פעם בחיים, מתאים צבע סגלגל או וורוד עם לבן צחור, משהו כמו שיק של שמלת כלה. החום קצת בוצי וכבד.

כל הטקסט בצבע אחד ולא מתאים. שוב, אני מאמין שכשתהפוך את הצבעים לבהירים ממילא תשנה את צבע הטקסט.

כדאי לשים תמונה אחת בענק כדי לתת את האווירה.
וכן לתת כותרת קריאייטבית משהו כמו, אצלנו בשמחות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
התמונות לא משכנעות, חבל
דווקא השאר משדר יוקרתיות
וכן לארגן את הטקסט בצורה אחרת.

• הוסף לסימניות
כיוון טוב,
אכן כדאי להגדיל תמונה אחת בגדול, זה הרבה יותר תופס את העין, אפשר לשים את התמונה השניה בקטן על יד.
במלל של גדלי האולמות, עדיף להתחיל מאולם גדול ובצד שמאל לכתוב על הקטן.
את ההכשר צריך להוריד למטה, זה נראה ככותרת.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
.

מסכימה עם הנאמר לעיל.
עוד משהו קטן: לגבי הכשרות היה כדאי שתשים את הלוגו שלה.
והיא לא צריכה להיות בראש הדף.

נדמה לי שצ"ל יוחננוף ולא יוחונוף.

במקום הכוכביות למטה, הייתי שמה משהו אחר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל הנאמר לעיל חשוב לי לציין - הלוגו!
צריך שיהיה קודם כל חד. עוצמתי. ולא אחד כזה שנראה שמפחד מהצל של עצמו.. שיעמוד על 2 רגליים! ובלי אפקטים, לא לרמה.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה!
קצת שינוי צבעים וחידוד הלוגו יעשה את זה יותר יוקרתי אבל בהחלט רואים פה השקעה!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;251883:
בנוסף לכל הנאמר לעיל חשוב לי לציין - הלוגו!
צריך שיהיה קודם כל חד. עוצמתי. ולא אחד כזה שנראה שמפחד מהצל של עצמו.. שיעמוד על 2 רגליים! ובלי אפקטים, לא לרמה.

מסכימה! מדי רועד וזה לא לענין. השאר מאד יפה אבל להוריד את החום הכהה. אולי תמונה ברקע של פרחים כמו שושן צחור וכו'

• הוסף לסימניות
דבר ראשון את הלוגו הם שלחו לי אותו, כך שלא היתה לי הרבה ברירות היתי צריכה להסתדר עם מה שיש!
דבר שני תודה לכול אלו שהגיבו ויגיבו!!!:D

• הוסף לסימניות
שף השפים!!!
מודעה יפה מאוד ..רק חבל שההשקעה הייתה עבור... (לא מגיע להם..)
(הנ"ל לא קשור לאולם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;252068:
..רק חבל שההשקעה הייתה עבור... (לא מגיע להם..)
(הנ"ל לא קשור לאולם)
נחמה את צודקת בכל מילה!! גם עם כאלו דברים צרכים להסתדר אין כ"כ הרבה ברירות :D

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- יפה! משדר יוקרתיות ומאוד נעים להסתכל.

דבר שני- את התמונות כדאי לדעתי מעט להגדיל על מנת שיעביר יותר אווירה, אבל כן להשאיר את העדינות שקיימת.

הצל של התמונות- אצלי זה נראה כמו שכבת צבע.

ועוד דבר: הטקסט משמאל: "אולם מפואר וייחודי, תפריט עשיר" וכו'... את השורות כדאי לבדוק ביותר ריווח (ממש מעט), נראה לי קצת צפוף.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה